Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί όσα θα δούμε απόψε να μας σοκάρουν στο Κόκκινο Ποτάμι (πάρτε μία γεύση εδώ), καθώς οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της σειράς θα είναι ακόμη πιο περίπλοκες, το γεγονός, όμως, πως μπαίνει στη σειρά άλλο ένα ζευγάρι είναι άξιο αναφοράς, διότι ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός.

Το νέο ζευγάρι που εισβάλει στο Κόκκινο Ποτάμι

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα που εγκαταλείπουν την πατρίδα τους, κυνηγώντας ένα μεγάλο όνειρο. Ο λόγος για την Ρωξάννη, που υποδύεται η Χριστίνα Αλεξανιάν και τον Αριστείδη, τον οποίο υποδύεται ο Τάσος Σωτηράκης. Είναι δύο άνθρωποι μέσης ηλικίας, που ζουν στην Κωνσταντινούπολη, είναι πλούσιοι και φτάνουν εκεί με στόχο να αποκτήσουν πολύ περισσότερα και μεγαλύτερα κέρδη.

Το Κόκκινο Ποτάμι

Είναι οι μοναδικοί ήρωες της που μεταναστεύουν οικειοθελώς και επειδή δεν βιώνουν τις ταλαιπωρίες όλων των υπολοίπων και είναι προετοιμασμένοι να συνεχίσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα, γνωρίζουν πολύ καλά πως ο δρόμος τους δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Είναι οι πρόδρομοι των μελλοντικών βιομηχάνων και εκπρόσωποι της αστικής τάξης της σειράς, ενώ μάλιστα θα εισάγουν στην Ελλάδα ένα προϊόν, που κανείς έως τότε δεν γνώριζε.

Η Αναστασία Παντούση δίνει spoiler για τη σειρά λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα

Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε η Αναστασία Παντούση λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της συνέχειας της επιτυχημένης σειράς του καναλιού, «Το Κόκκινο Ποτάμι». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δοκιμασίες που θα περάσει ο χαρακτήρας της καθώς και στη συνεργασία της με τον Μανούσο Μανουσάκη.

«Πραγματικά ανυπομονώ για την πρεμιέρα. Έχουμε μείνει, από τον πρώτο κύκλο, στη θυσία του Μίλτου για την Ιφιγένεια και το παιδί. Μέσα στο πλοίο η Ιφιγένεια καταλαβαίνει ότι το παιδί έχει αρρωστήσει και σταματάει στην Θεσσαλονίκη για να δούνε τι έχει. Όπως ξεκινάει το επεισόδιο δείχνει το τέλους του πρώτου κύκλου και δεν χρειάζεται να έχει δει κάποιος τον πρώτο κύκλο για να μπει στο κλίμα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στις κριτικές και στη συνεργασία της με τον Μανούσο Μανουσάκη, είπε: «Προτιμώ να βλέπω μόνη μου την πρεμιέρα για να εστιάζω περισσότερο στα λάθη μου. Ακούω πολύ τη μαμά, η οποία μάλιστα είναι ιδιαίτερα αυστηρή. O Μανούσος Μανουσάκης είναι ο μαέστρος μας και πλέον, στον δεύτερο κύκλο, η επικοινωνία είναι σε άλλο επίπεδο και βγαίνουν πολύ αβίαστα τα πράγματα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κόκκινο Ποτάμι: «Έχω δεθεί πολύ με...» - Μία ανάσα πριν την μεγάλη επιστροφή η Αναστασία Παντούση "ανοίγει τα χαρτιά της"

Aποκλειστικό: «Στο Κόκκινο Ποτάμι η σχέση του Δημοσθένη με την Ιφιγένεια θα...»