Από Ελένη Μήτση

Μια εβδομάδα με συγκλονιστικές εξελίξεις θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 10/10 για τη σειρά ''Παράδεισος των κυριών'' με επεισόδια, που θα προβληθούν μέχρι και την Πέμπτη 13/10. Οι ζωές όλων θα δοκιμαστούν, καθώς από τη μία ο Ντίνος θα δει τα όνειρα του διαλύονται και από την άλλη η Αμαλία θα χάσει πάσα ιδέα για εκείνον.

Οι εξελίξεις της εβδομάδας (10/13-10) για τη σειρά ''Παράδεισος των κυριών''

Δευτέρα 10/10

Η Αμαλία μαθαίνει ότι απολύθηκε η Πολυξένη και αντιδράει αναπάντεχα. Η κοπέλα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο μόνος άνθρωπος που μπορούσε να εμπιστευτεί απομακρύνθηκε από κοντά της και γίνεται έξαλλη. Την ίδια ώρα η Βικτώρια πιέζει τον Μπουραντά: «Χριστόφορε, σε παρακαλώ ξέχνα αυτά που σχεδιάζεις και βγάλε από το κάδρο τον Παπακώστα», του λέει.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης μαθαίνει ότι ο Ντίνος εκτός από τη διαθήκη, είχε κι έναν άλλο λόγο να θέλει νεκρό τον Αριστείδη: «Ωστε τραβιότανε με την αρραβωνιαστικιά του; Αυτός είναι ένας λόγος για να τον βγάλει από τη μέση», σκέφτεται, όμως μια δυσάρεστη είδηση ανατρέπει πολλά απ’ αυτά που πίστευε.

Παράδεισος των κυριών

Τρίτη 11/10

Η Αμαλία ανησυχεί για τον Ντίνο, μετά από ένα απρόσμενο νέο που της μεταφέρει ο Αγης: «Ο δικός σου κατηγορείται για τον φόνο του Αριστείδη, δεν τα έμαθες;», είναι τα λόγια του. Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και προσπαθεί να τον βρει να μιλήσουν. Λίγο αργότερα ο Αποστόλης συναντιέται με τον Ζήση για να ενημερωθεί για τις κινήσεις του Ντίνου, αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Παράλληλα ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο γι’ αυτά που φτάνουν στα αυτιά του Μπουραντά, εξαιτίας του: «Σου το είχα ξαναπεί ότι δίπλα μου θέλω ανθρώπους που να εμπιστεύομαι και όχι σπιούνους», του τονίζει. Την ίδια στιγμή στον «Παράδεισο» καταφθάνουν οι δύο αστυνόμοι, ο Θανάσης και ο Σωτήρης, προκειμένου να πάρουν συμπληρωματικές καταθέσεις απ’ όλους τους υπαλλήλους.

Η Μιράντα μόλις τους βλέπει ταράζεται, αλλά αυτή τη φορά δεν θα μπορέσει να αποφύγει αυτή την τόσο τραυματική συνάντηση με το παρελθόν της.

Τετάρτη 12/10

Οι στιγμές που ζει η Μιράντα είναι δραματικές, ενώ λίγο αργότερα η κοπέλα δέχεται απειλές και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Ωστόσο ο Θανάσης δείχνει αποφασισμένος να θολώσει τα νερά και παραδόξως σε αυτή του την προσπάθεια βρίσκει συμμάχους που δεν τους περίμενε κανείς. Άραγε θα καταφέρει να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Μιράντας; Πώς θα κινηθεί ο Ντίνος μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν για τη βραδιά του φόνου;

Παράδεισος των κυριών

Πέμπτη 13/10

Η Όλγα είναι έτοιμη να αποδεχτεί ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να συνετίσει τον γιο της και να του αλλάξει τα μυαλά. Ωστόσο οι καταστάσεις και πάλι την προλαβαίνουν, καθώς καινούρια δεδομένα την τρομάζουν και την οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις.

Η Αμαλία αφού μιλάει με τον Ντίνο, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και του δίνει ραντεβού να την περιμένει με το αυτοκίνητο. Ωστόσο την ώρα που είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την οικογένειά της, ο πατέρα της τη βλέπει και τη σταματάει: «Για πού το έβαλες Αμαλία;», τη ρωτάει και η κοπέλα προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον πατέρα της, όσο ο Ντίνος την περιμένει με ανυπομονησία απέξω για το ραντεβού τους.

Τέλος, ο Βλησσάρης έχει βολευτεί και νιώθει πολύ άνετα εκεί που φιλοξενείται, όμως μια περίεργη επίσκεψη θα του αλλάξει τη διάθεση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Με χειροπέδες ο αγαπητικός της Αμαλίας - Κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας του...

Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος ζει έναν εφιάλτη - Η αστυνομία μπαίνει στο κατάστημα του και...