Από Ελένη Μήτση

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 9/10 στο Μαύρο ρόδο με την οικογένεια Καστρινού να ζει δράμα και ταραχή μαζί. Ο Θέμης μπορεί να πιέζει τη γυναίκα του, αλλά σίγουρα δε θα χαρεί καθόλου όταν μάθει πως έχει εραστή.

Το πρόσωπο μάλιστα, που έχει βρει τον έρωτα η Αγγελική είναι ο Βίκος και αυτό είναι που θα τρελάνει τον Καστρινό. Οι δύο τους από δύο καλοί φίλοι μπλέχτηκαν στη νύχτα και έγιναν ανταγωνιστές σε διαφορετικά μαγαζιά. Θα καταφέρει με ένα σχέδιο και θα τους πιάσει στα πράσα...(δείτε εδώ τις εξελίξεις του επεισοδίου).

Οι δύσκολες σχέσεις του Θέμη και του Βίκου στο ''Μαύρο ρόδο''

Βίκος και Αγγελική συζητούν το πώς θα βγάλουν από τη μέση τον Θέμη

Η εκπομπή Mega Καλημέρα εξασφάλισε ένα αποκλειστικό απόσπασμα για το Μαύρο ρόδο από τη στιγμή που ο Βίκος και η Αγγελική συζητούν το πώς θα ξεφορτωθούν τον Θέμη.

«Αυτό που μου έλεγες πριν για τον άντρα σου, να σε βοηθήσω να τελειώσεις μαζί του, πώς το εννοούσες», τη ρωτάει ο Βίκος ενώ είναι ξαπλωμένοι μαζί στο κρεβάτι. Θα έκανε τα πάντα για να βγάλει από τη μέση τον άσπονδο εχθρό του.

Η Αγγελική προσπαθεί να μαζέψει τα λόγια της καθώς γνωρίζει πως και ο Βίκος δεν αστειεύεται: «Εντάξει δεν έπρεπε να το πω έτσι, το είπε περισσότερο για να το ακούσω εγώ».

«Θες να ακούσεις και μία αλήθεια; Ποτέ δε θα σε αφήσει να φύγεις, είσαι το μόνο του κεφάλαιο. Οπότε τι ακριβώς μου ζητάς», της απαντάει ο Βίκος, ο οποίος γνωρίζει τον Θέμη και ξέρει πως θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει όποιον μπει στο δρόμο του. «"Βοήθησε με να τελειώνω μαζί του". Τρόπος υπάρχει, το ξέρεις και σίγουρα δεν είναι το διαζύγιο. Νομίζει ότι του ανήκεις. Δεν τελειώνεις έτσι εύκολα με τον Θέμη, θα σε κυνηγήσει αν πας να του τη φέρεις, θα σε εκδικηθεί με κάθε τρόπο»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση» - Ο λόγος που η Κατερίνα Διδασκάλου δέχθηκε τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο

Μαύρο ρόδο: Ο σκοτεινός χαρακτήρας της μοναχής Κασσιανής - Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει...