Από Πέννυ Μαστοράκου

Όπως και στο πρώτο επεισόδιο, έτσι και στο δεύτερο της σειράς Μαύρο Ρόδο την Τρίτη 4/10 (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε), οι τηλεθεατές έμειναν με το στόμα ανοιχτό, τόσο με την πλοκή που έχει πάρει η υπόθεση, όσο και με τις μοναδικές ερμηνείες που μας χάρισαν οι ηθοποιοί.

Δεν είναι λοιπόν να απορούμε γιατί ανυπομονούν για το επόμενο, της Κυριακής 9/10, το οποίο έρχεται με καταιγιστικές αποκαλύψεις, που μας δίνουν τα στοιχεία για να κατανοήσουμε περισσότερο την υπόθεση, αλλά και τον λόγο που η Άννα οδηγήθηκε στο μοναστήρι!

Μην χάσετε το επεισόδιο της Κυριακής 9/10 στο Μαύρο Ρόδο

Ο Πέτρος ολοένα και περισσότερο εντυπωσιάζεται με την Ελισάβετ, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει τον... πειρασμό. Από την άλλη ο Θέμης βάζει λυτούς και δεμένους να μάθει αν η γυναίκα του τον απατάει...

Ο Πέτρος συναντάει την Ελισάβετ και προσπαθεί να της μιλήσει για πρώτη φορά. Από την άλλη, ο Λευτέρης προσπαθεί να την πείσει να βγάλει για λίγο τα ράσα: «Δεν σε βλέπει κανείς κορίτσι μου εδώ στο σπίτι, βγάλε αυτά τα μαύρα ρούχα», αλλά εκείνη αρνείται. Ο Θέμης ψάχνει παντού την Αγγελική, που λείπει πάλι από το σπίτι και αρχίζει να εξοργίζεται.

Εκείνη βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου συναντάει τον εραστή της, τον Βίκο. «Δεν αντέχω άλλο τη ζωή μαζί του, αλλά δεν μπορώ να ξεφύγω. Δεν θα με αφήσει ποτέ», του λέει και εκείνος της προτείνει: «Μία είναι η λύση: Να βγει από τη μέση». Στο μεταξύ όμως ο Θέμης ανακαλύπτει πως η γυναίκα του είναι στο ξενοδοχείο και σπεύδει εκεί.

Ο Βίκος το μαθαίνει και φροντίζει με την Αγγελική να του ρίξουν στάχτη στα μάτια. Κι ενώ ο Καστρινός προσπαθεί να βρει την άκρη, ο Βίκος συνεχίζει να του βάζει εμπόδια για να μη φτάσει στην αλήθεια. Η Αλεξία θα έχει μια συνάντηση με την Ελισάβετ, που θα της κάνει μεγάλη εντύπωση, ενώ ο Σαράντος πηγαίνει στο μοναστήρι για να πετύχει μια συμφωνία που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο χωριό.

Επτασφράγιστο μυστικό ο φόνος που σύμφωνα με το Twitter συγκαλύπτουν οι καλόγριες

Χαμό έχει προκαλέσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιό του το Μαύρο Ρόδο, το οποίο έκανε το τηλεοπτικό κοινό να παραληρήσει, και του χάρισε απλόχερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης! Από την Δευτέρα 3/20 λοιπόν, όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στην σειρά, που από τα πρώτα λεπτά μας έκοψε την ανάσα, και στο Twitter δεν σταμάτησαν να την αποθεώνουν με σχόλια.

Ωστόσο, η κοινότητα των χρηστών ξεκίνησαν από νωρίς νωρίς, να προσπαθούν να ανακαλύψουν όλα τα παράξενα που είδαμε στην σειρά, από το πρώτο κιόλας λεπτό, και να καταλήξουν στο συμπέρασμα για πολλές συμπεριφορές, αλλά και για το βασικό ερώτημα! Για ποιο λόγο η Άννα επέλεξε να αφιερωθεί στο Θεό, σε τόσο μικρή ηλικία;

Στα πρώτα λεπτά του επεισοδίου, είδαμε την Άννα σε μικρή ηλικία,να την κυνηγά ένας άντρας από το χωριό και η σκηνή με τον παιδόφιλο που προσπαθούσε να την βιάσει μας συγκλόνισε! Αποτέλεσμα αυτού ήταν να τον σπρώξει όπως είδαμε και να πέσει πάνω σε μία τσουγκράνα, ενώ ερχόμενοι στο σήμερα οι τηλεθεατές θεωρούν πως ο άνδρας είναι ο κύριος που τον αναζητεί μέχρι σήμερα και τον αναφέρει ως εξαφανισμένο.

Δεν γνωρίζουμε αν η Άννα ευθύνεται για τον θάνατό του, αλλά ήδη το φευγιό της για το μοναστήρι, όπου εκεί έχει μονάσει ήδη η μητέρα της αδερφής της, έχει δημιουργήσει στους χρήστες την υπόνοια ενός φόνου με συγκάλυψη από ορισμένες μοναχές!

Μαύρο Ρόδο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Αν έρθει μία Σταμίρη και γυρεύει μία Μυρσίνη...» - Η πρεμιέρα έφερε στο Twitter μνήμες από τις Άγριες Μέλισσες και έγινε χαμός

Μαύρο ρόδο: Το αληθινό πρόσωπο του Καστρινού αποκαλύπτεται - Θα προσπαθήσει να σκοτώσει την...