Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ, «Φλόγα και Άνεμος», έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου (17/9) και από εδώ και στο εξής θα προβάλλεται κάθε Σάββατο μέσα από την οθόνη της δημόσιας τηλεόρασης.

Όπως ακριβώς συνέβη και με «Τα Νούμερα», έτσι και με το «Φλόγα και Άνεμος», το κοινό παρακολούθησε το πρώτο επεισόδιο και αντέδρασε πολύ θετικά με τις πρώτες σκηνές, κάτι που φάνηκε στα αποθεωτικά σχόλια του Twitter.

Αυτό που κέρδισε φυσικά τους τηλεθεατές ήταν η εκπληκτική ερμηνεία της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη στον ρόλο της Κυβέλης καθώς και του Αναστάση Ροϊλού στον ρόλο του Δημήτρη Χορν.

Τα σχόλια του Twitter για τη σειρά «Φλόγα και Άνεμος»

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η Κυβέλη ακολουθεί τον Θεοδωρίδη στο Παρίσι. Ο Μυράτ γίνεται ζευγάρι με την αδελφή της μεγάλης αντιπάλου της Κυβέλης, Κοτοπούλη. Ο Γεώργιος γνωρίζει τη Μινέικο σε μία διαδήλωση της Νομικής Σχολής, όπου φοιτούσε. Η Κυβέλη και ο Θεοδωρίδης μένουν έναν χρόνο στο Παρίσι, όπου αποκτούν μία κόρη. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, το κοινό την υποδέχεται θριαμβευτικά και αρχίζει η μεγάλη αντιπαράθεσή της με τη Μαρίκα Κοτοπούλη. Ο Γεώργιος Παπανδρέου και η Σοφία Μινέικο ζουν έναν μεγάλο έρωτα, την ίδια περίοδο που η Κυβέλη παντρεύεται με τον Θεοδωρίδη.

1968 Η Κυβέλη διαβάζει τα ερωτικά γράμματα που της έγραψε ο Γεώργιος στη διάρκεια της κοινής τους ζωής. Η υπηρέτριά της, η Αγάπη, ζει κι αυτή έναν μεγάλο έρωτα με τον οδηγό της Κυβέλης, τον Σπύρο. Ένα μυστηριώδες ζευγάρι, η Φωτεινή και ο Μιχάλης, φτάνει σ’ ένα ξενοδοχείο του Φαλήρου να περάσει το Σαββατοκύριακο. Τι ακριβώς είναι έτοιμοι να κάνουν; Ο αξιωματικός της χούντας, Φώντας, διαβάζει το ημερολόγιο ενός ηθοποιού που έχει πεθάνει, χωρίς να ξέρει ότι αυτό θα αλλάξει ριζικά τη ζωή του. Η γυναίκα του Φώντα, η Όλγα, ζει το δικό της δράμα και πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή της και τη ζωή του αγέννητου παιδιού της. Η δισέγγονη της Κυβέλης ερωτεύεται έναν ποιητή μετανάστη. Ο Γεώργιος Παπανδρέου στο δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύει ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάνε ότι Κοιμάσαι 2ο επεισόδιο: Ο Νικόλας καταρρέει από την οικογενειακή τραγωδία και νοσηλεύεται

Φλόγα και Άνεμος: Ο ρόλος του Θανάση Τσαλταμπάση στη σειρά