Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά την αποθέωση που δέχθηκε στο Twitter το χθεσινό επεισόδιο, ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στο απόψε (6/10) στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, μιας και το χωριό είναι ανάστατο μετά την έκρηξη στο σπίτι της Καλλιόπης.

Τι θα δούμε σήμερα (6/10) στον Σασμό

Η Καλλιόπη βγαίνει από τη φυλακή αλλά ο θυμός του Αστέρη δεν λέει να περάσει. Η Θοδώρα γνωρίζει έναν νέο άντρα, ενώ στη σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση με αφορμή τον Νικηφόρο.

Στον απόηχο της έκρηξης στο σπίτι της Καλλιόπης, τίποτα δεν λειτουργεί όπως πριν, ενώ όλοι είναι ταραγμένοι. Οι κάτοικοι της Άνω Ποριάς παραμένουν σε σοκ και ζουν υπό την απειλή μιας νέας επίθεσης.

Στο αστυνομικό τμήμα οι μάρτυρες δίνουν τις καταθέσεις τους αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά από ποιον προήλθε το χτύπημα. Ανάμεσα στις φωνές και τους φόβους που εκφράζουν όλοι, η Καλλιόπη παλεύει να μάθει μέσα από τη φυλακή για το αν τα παιδιά της είναι καλά. Παρακαλεί και πάλι τον Αντώνη να την αφήσει να φύγει για να βρεθεί κοντά τους αλλά ο αστυνόμος είναι ανένδοτος. Ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται. Χάνει την ψυχραιμία του και τα βάζει με όλους γύρω του.

Ο Μανόλης φεύγει από την Άνω Ποριά

Είναι καιρός τώρα που ο μικρός γιος της οικογένειας Αγγελάκη βασανίζεται από τύψεις και οράματα. Το γεγονός πως ακόμα δεν έχει μαρτυρήσει τον δολοφόνο του Στεφανή παρά μόνο στον Αγγελο, ο οποίος μία μέρα αργότερα βρέθηκε νεκρός στο ιατρείο του, δεν τον αφήνει να ησυχάσει.

Έτσι, αποφασίζει να φύγει από το χωριό που τόσο τον έχει πληγώσει. Θα αναζητήσει ένα νέο μέρος που τίποτα δεν θα του θυμίζει το μίσος και την αιματοχυσία που επικρατεί στην Κρήτη. Εννοείται πως η οικογένειά του θα ταραχθεί όταν συνειδητοποιήσει πως ο Μανόλης έχει μαζέψει τα πράγματά του και έχει φύγει μακριά και όταν μάλιστα καταλάβουν πως η Κλαίρη δεν είναι μαζί του, το μυαλό τους θα πάει στο κακό. Μάταια θα αρχίσουν να του τηλεφωνούν οι γονείς του και η αδελφή του Θοδώρα. Εκείνος είναι αποφασισμένος να μη μιλήσει σε κανέναν για κάποιο διάστημα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός ανατροπή: Ένα ένα συνδέονται τα κομμάτια του παζλ - Ο Γιώργος Γεροντιδάκης εισβάλει στη σειρά και είναι γιος του...

Σασμός spoiler: Η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου - Πιάνονται στα χέρια Μανώλης και Μαθιός