Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο, και πιο συγκεκριμένα το τρίτο στην σειρά (δείτε εδώ την αποθέωση από το Twitter στο προηγούμενο επεισόδιο) της Σμύρνη μου Αγαπημένη, θα δούμε απόψε, την Πέμπτη 6/10, φτάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος, και στην ολοκληρωτική καταστροφή της Σμύρνης. Το τρίτο λοιπόν συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται, για να καθηλώσει για άλλη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό, και να μας συγκινήσει εξίσου όπως και τα προηγούμενα.

Όσα θα δούμε απόψε 6/10 στην Σμύρνη μου Αγαπημένη

100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης, σε μια επέτειο που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην Ιστορία της πατρίδας μας, ο ΑΝΤ1 τιμά τον ελληνισμό και τον ελληνικό πολιτισμό μέσα από ένα συγκλονιστικό ταξίδι στο χρόνο που κρατά τις μνήμες και τις παραδόσεις ζωντανές.

Ζωές που άλλαξαν για πάντα. Καταστροφές, τραγωδίες, απώλειες, χαμένες πατρίδες, οικογένειες και έρωτες. Γεγονότα που σημάδεψαν τη νεότερη Ιστορία της Ελλάδας, αλλά και πολλές γενιές ανθρώπων που αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τους τα πάντα με τον πιο σκληρό τρόπο.

Ραγδαίες εξελίξεις με την σειρά

Μία μέρα μετά την πρεμιέρα της σειράς που πρόβαλε το βράδυ της Πέμπτης 22/9 ο Αντ1, και καθήλωσε το κοινό (δείτε εδώ την αποθέωση του Twitter στην σειρά), ξυπνώντας μνήμες από την κτηνωδία που βίωσαν οι Έλληνες και μη, εκατό χρόνια πριν στην καταστροφή της Σμύρνης.

Η Μιμή Ντενίση το ίδιο βράδυ παρευρέθηκε στο πάρτι για την βράβευση Ελλήνων που διέπρεψαν, και αποκάλυψε ότι η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» θα παιχτεί στη Νέα Υόρκη, αλλά και ότι γράφει το 2ο μέρος!

Η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε ότι έχουν πολλά πράγματα στο εξωτερικό, ενώ η «Σμύρνη μου Αγαπημένη» θα παιχτεί στο Metropolitan Museum στη Νέα Υόρκη, καθώς και σε άλλα σημαντικά μέρη.

«Αυτή τη στιγμή, γράφω το δεύτερο μέρος, που θα κάνουμε σειρά», συμπλήρωσε η σεναριογράφος. Μάλιστα, εκτός από το 2ο μέρος και την προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» στη Νέα Υόρκη, επεσήμανε ότι γράφει και κάτι διαφορετικό πιο σύγχρονο, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα, αλλά ενθουσιάζοντάς μας με την αποκάλυψη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κλαίνε ή γελάνε στον ΑΝΤ1; Τα νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα (22/9) της σειράς ''Σμύρνη μου αγαπημένη''

Σμύρνη μου αγαπημένη: «Ανατριχιάσαμε!» - Για ακόμη μία φορά "τραντάχτηκε" το Twitter με τις ερμηνείες των ηθοποιών