Από Ελένη Μήτση

Το δεύτερο επεισόδιο για η σειρά υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 ''Σμύρνη μου αγαπημένη'' προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 29/9 με το κοινό να κάνει και πάλι χαμό με τις ερμηνείες αλλά και το όλο σκηνικό, που αποτύπωσε τον ξεριζωμό.

Στην πρεμιέρα η αλήθεια είναι, πως οι περισσότεροι στάθηκαν στη Μιμή Ντενίση, η οποία έχει αγαπήσει πολύ την ταινία και μετέπειτα σειρά. Τα σχόλια λατρείας στο πρόσωπο της είναι ένα και ένα, ωστόσο αυτή τη φορά οι χρήστες τους twitter στάθηκαν σε όλη την παραγωγή.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το 2ο επεισόδιο της σειράς ''Σμύρνη μου αγαπημένη''

Η βασική ιστορία της σειράς

Η ιστορία παρακολουθεί μια μεγάλη οικογένεια της Σμύρνης, τους Μπαλτατζήδες. Η Φιλιώ (Ντενίση), η μάνα και οικοδέσποινα, είναι μια γυναίκα… «σμυρνιά», κοσμοπολίτισσα, ευγενική αλλά και δραστήρια, στα σαλόνια αλλά και πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Ο άντρας της (Κακούρης) είναι Βενιζελικός παθιασμένος, ο αδελφός του (Κατσούλης) επιφυλακτικός με τη Μεγάλη Ιδέα, η κόρη της (Παντούση) ερωτευμένη με Άγγλο αξιωματούχο στην πόλη, η υπηρέτρια Ζαχαρούλα (Γερονικολού) ερωτευμένη με το γιο της οικογένειας, η φίλη Τακουΐ (Κουλίεβα) προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της ζωής της. Στο σπίτι ζει κι ο Χαλίλ (Μπουράκ Χακί), ο οδηγός, με τον πατέρα του (σύντροφος, αυτός, από δεκαετίες του πατριάρχη του σογιού, Πολύκαρπου), ο οποίος, γεροδεμένος κι όμορφος Χαλίλ, έχει μεγαλώσει με τη Φιλιώ και δεν κρύβει την αγάπη του για εκείνη. Και κανείς τους δεν ξέρει τι τους περιμένει (το ξέρουμε, όμως, εμείς, άρα τραγική ειρωνεία).

Σμύρνη μου αγαπημένη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έσκασαν τα ευχάριστα μία μέρα μετά την τηλεοπτική πρεμιέρα - Ραγδαίες εξελίξεις με το «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Σμύρνη μου αγαπημένη: Ο ξεριζωμός και η ανέχεια ξεκινούν - Η τραγωδία μετά την καταστροφή