Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι φανερό, πως οι χρήστες του Twitter περίμεναν την ταινία αυτή πολύ καιρό να βγει στην τηλεόραση και εφόσον χωρίστηκε σε τέσσερα επεισόδια δεν χάνουν λεπτό! Ο λόγος για την σειρά Σμύρνη μου Αγαπημένη, η οποία το βράδυ της Πέμπτης 29/9 μας χάρισε ακόμη ένα συγκλονιστικό και άκρως συγκινητικό επεισόδιο το οποίο δεν άφησαν ασχολίαστο (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Ντενίση για την συνέχεια της σειράς).

Αμέσως η πλατφόρμα κατακλείστηκε με σχόλια, τόσο για τις ερμηνείες των ηθοποιών, όσο και για την συγκίνηση που τους προκλήθηκε για την καταστροφή που σιγά σιγά πλησιάζει, στο επόμενο δηλαδή κιόλας επεισόδιο, γεγονός που δείχνει ότι αυτό είναι ένα κομμάτι της ιστορίας μας που μας πονά και που δεν θα ξεχάσει κανείς.

Για ακόμη μία φορά το Twitter αποθέωσε την «Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Η βασική ιστορία της σειράς

Η ιστορία παρακολουθεί μια μεγάλη οικογένεια της Σμύρνης, τους Μπαλτατζήδες. Η Φιλιώ (Ντενίση), η μάνα και οικοδέσποινα, είναι μια γυναίκα… «σμυρνιά», κοσμοπολίτισσα, ευγενική αλλά και δραστήρια, στα σαλόνια αλλά και πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Ο άντρας της (Κακούρης) είναι Βενιζελικός παθιασμένος, ο αδελφός του (Κατσούλης) επιφυλακτικός με τη Μεγάλη Ιδέα, η κόρη της (Παντούση) ερωτευμένη με Άγγλο αξιωματούχο στην πόλη, η υπηρέτρια Ζαχαρούλα (Γερονικολού) ερωτευμένη με το γιο της οικογένειας, η φίλη Τακουΐ (Κουλίεβα) προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της ζωής της. Στο σπίτι ζει κι ο Χαλίλ (Μπουράκ Χακί), ο οδηγός, με τον πατέρα του (σύντροφος, αυτός, από δεκαετίες του πατριάρχη του σογιού, Πολύκαρπου), ο οποίος, γεροδεμένος κι όμορφος Χαλίλ, έχει μεγαλώσει με τη Φιλιώ και δεν κρύβει την αγάπη του για εκείνη. Και κανείς τους δεν ξέρει τι τους περιμένει (το ξέρουμε, όμως, εμείς, άρα τραγική ειρωνεία).

Σμύρνη μου αγαπημένη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κλαίνε ή γελάνε στον ΑΝΤ1; Τα νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα (22/9) της σειράς ''Σμύρνη μου αγαπημένη''

Έσκασαν τα ευχάριστα μία μέρα μετά την τηλεοπτική πρεμιέρα - Ραγδαίες εξελίξεις με το «Σμύρνη μου αγαπημένη»