Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ της Δευτέρας 3/10 έφτασε η μέρα που όλοι περιμέναμε, καθώς έκανε την μεγάλη πρεμιέρα του το Μαύρο Ρόδο, και αποθεώθηκε στην κυριολεξία από το τηλεοπτικό κοινό, μιας και στο Twitter, οι τηλεθεατές με τα σχόλιά τους το έβαλαν πολύ γρήγορα στον θρόνο, δηλαδή πρώτο στις τάσεις!

Όσο προχωρούσε ωστόσο το επεισόδιο και άρχισαν να βγαίνουν περισσότερο οι ηθοποιοί, όπως ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Γιάννης Κουκουράκης, και η Κατερίνα Διδασκάλου, το κοινό θυμήθηκε τις ένδοξες εποχές τους στο Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες, και τότε άρχισαν τις συγκρίσεις για τους παλιούς τους ρόλους.

Μαύρο Ρόδο τελικά ή Άγριες Μέλισσες;

Κακούρης και Διδασκάλου ξανά μαζί...

Η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Λεωνίδας Κακούρης, βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι της Δευτέρας 3/10 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Οι δύο κορυφαίοι ηθοποιοί, τους οποίους ο κόσμος έχει λατρέψει, συναντιούνται ξανά μετά τις Άγριες Μέλισσες και το Διαφάνι, και μιλούν για την σειρά πριν την δούμε και επίσημα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Ξεκινάει με μια βροχερή νύχτα στο μοναστήρι όπου η ηγουμένη δέχεται την επίσκεψη της νεαρής δόκιμης. Είναι οι μέρες πριν τη χειροτονία της, θυμάται την παιδική της ηλικία αλλά θα δείτε και εικόνες από το χωριό. Η δόκιμος είναι από τα 12 της στο μοναστήρι».

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κακούρης είπε: «Κάνει ένα πέρασμα από τα περισσότερα σπίτια και από άτομα που θα δούμε. Συστήνονται με έναν τρόπο οι ήρωες. Είναι η περίοδος που βάζουμε τα ερωτηματικά και εν καιρώ θα δοθούν και οι απαντήσεις. Ο “Θέμης” και η ηγουμένη δεν γνωρίζονται αλλά μπαίνει στο μοναστήρι για να μάθει ποιος είναι ο υπεύθυνος. Ο γιος του συχνάζει στο μοναστήρι και δεν έχει πάει στην Πάτρα για να συνεχίσει τις δουλειές του.

Ο Πέτρος έχει σπουδάσει αρχιτέκτονας και προσφέρθηκε στο μοναστήρι να κάνει κάποια έργα αλλά ο πραγματικός λόγος είναι άλλος. Δεν είχαμε τρακ για την συνάντησή μας ξανά. Ακόμα και το κάπνισμα του Λεωνίδα μου έχει λείψει. Μπορεί να κάνει έναν σκληρό άνθρωπο πάλι, ακούγοντας τις σκηνές του έχει κάνει τελείως διαφορετικό τρόπο από τις “Άγριες Μέλισσες”» είπε κλείνοντας η Κατερίνα Διδασκάλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτή η μαμά δεν είναι...» - Η Λουκία Παπαδάκη "σπάει" τη σιωπή της για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο (4/10): Η Ελισάβετ επιστρέφει στο χωριό - Η Πολυξένη τη βάζει να κοιμηθεί στην αποθήκη