Από Πέννυ Μαστοράκου

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην μικρή αλλά όχι τόσο ήσυχη κοινωνία της Δρακόνησου, καθώς όλα ανατρέπονται από το ένα λεπτό στο άλλο πριν καν προλάβεις να το καταλάβεις (δείτε εδώ την αποκάλυψη ενός εκ των πρωταγωνιστών για τον ρόλο του)! Στο επεισόδιο της Τρίτης 4/10, στα Τρία Μίλια, βλέπουμε ότι οι Αρχές έχουν ήδη φτάσει ένα βήμα πριν ανακαλύψουν τον βασικό ύποπτο για την απαγωγή του Στέφανου, και μάλλον έχουν πέσει μέσα!

Ντόμινο αποκαλύψεων σήμερα 4/10 στα Τρία Μίλια

Επεισόδιο 77 - Η Βασιλική ακολουθεί τον Λάμπη στο σπίτι του Νικόλα. Εκεί, μαθαίνει ότι από τις έρευνες τους, έχει προκύψει πως ο βασικός ύποπτος είναι ο δήμαρχος. Η Λίζα αποκαλύπτει στον Ευθύμη ότι ο έρωτάς της για εκείνον την έκανε να εγκαταλείψει το σχέδιο τής εκδίκησής της. Αυτός την πιστεύει και αλλάζει ριζικά την άποψη του για εκείνη. Η Ελένη διαψεύδει την Κλειώ, που έχει πει στους γονείς τους ότι είναι έγκυος.

Η Κάτια αναφέρει πως έχει δει τον άνθρωπο του σκίτσου έξω από το δημαρχείο, παρέα με τον Τίμο. Ο Γεράσιμος μαθαίνει για τη σχέση του Μιχάλη και της Φωτεινής και χαίρεται πολύ. Ο Ευθύμης δείχνει στον Στέφανο το στρατηγείο του και του αποκαλύπτει τα πάντα για την έρευνά του. Οι δυο τους αποφασίζουν να ρωτήσουν τον Μιχάλη από πού επέστρεφαν με τον Τίμο το βράδυ που τραβήχτηκε η φωτογραφία στην παραλία. Έτσι, ο Μιχάλης τους λέει για την περιπέτειά τους στη χαρτοπαικτική λέσχη. Σε εκείνον το χώρο, που έχει πια εγκαταλειφθεί, περιφέρεται τώρα ένας μυστηριώδης άντρας…

Μην χάσετε ούτε της Τετάρτης 5/10 το επεισόδιο

Η Κάτια παθαίνει μια σοβαρή κρίση και ο Μιχάλης με τη Φωτεινή αναγκάζονται να πουν στον Γεράσιμο και στην ίδια την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της. Η Δέσποινα προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει με τον Τίμο και ο Νικόλας την προτρέπει να ψάξει στα πράγματά του. Η Κλειώ βρίσκει στο laptop της Ελένης τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, σχετικά με τη διακοπή της εγκυμοσύνης και αποφασίζει να ενημερώσει τη μητέρα της. Η Βασιλική συνειδητοποιεί πως ο υγειονομικός έλεγχος πέρασε από το μαγαζί της, αμέσως μετά την άρνησή της να συνεργαστεί με τον δήμαρχο.

Τρία Μίλια Κλειώ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία μίλια: Μεγάλη ανησυχία - Στα χέρια του Μιχάλη οι εξετάσεις της Κάτιας...

Τρία μίλια: Ο Τίμος έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον πραγματικό κίνδυνο…