Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος», που αποθεώνεται κάθε εβδομάδα από τους χρήστες του Twitter, επιστρέφει απόψε (6/10) με ένα νέο απολαυστικό επεισόδιο και το TV24 σας έχει όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Τι θα δούμε σήμερα (6/10) στο Ποιος Παπαδόπουλος

Η πρώτη μέρα του σχολείου έφτασε για τα αγόρια και η Περιστέρα αποφασίζει να τους φτιάξει τη σπεσιαλιτέ της, τηγανίτες, κάνοντάς τους όλους να γλείφουν τα δάχτυλά τους, πράγμα που θα προκαλέσει τη ζήλια της Μελίνας. Ετσι, αποφασίζει κι αυτή να φτιάξει ένα γλυκό για να δείξει τις μαγειρικές της ικανότητες.

Λογαριάζει όμως χωρίς την Περιστέρα... Στο μεταξύ, ο Γιάννης παίρνει το τζιπ του Αρίστου για να κάνει φιγούρα στους φίλους του, με απρόβλεπτα όμως αποτελέσματα. Στο μεταξύ ο Αρίστος δέχεται έναν απροειδοποίητο έλεγχο από εφοριακούς στην εταιρεία, ενώ ο Θάνος στο σχολείο προσπαθεί να προσεγγίσει την Εριέττα που δείχνει να ενδιαφέρεται γι’ αυτόν, ακολουθώντας δυστυχώς τις συμβουλές του Αλέξανδρου.

Ποιος Παπαδόπουλος 6/10

Ο παππούς προσπαθεί να ξεσκεπάσει τη Μελίνα

Ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Αλέξανδρος ψάχνουν απελπισμένα την εξαφανισμένη κότα της Περιστέρας, η οποία με τη σειρά της βρίσκει τον μπελά της.

Τα προβλήματα αρχίζουν για τους δύο μπαμπάδες όταν αποφασίζουν να χειριστούν μαζί ένα θέμα συμπεριφοράς του Αλέξανδρου στο σχολείο. Και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν ο Αλέξανδρος θα αποφασίσει να… εξαφανιστεί. Την ίδια στιγμή, η Μελίνα ανακαλύπτει την ενασχόληση της Περιστέρας με τα βιολογικά σαπούνια, τις κρέμες και τις κηραλοιφές και αποφασίζει να μοιραστεί κι αυτή μαζί της το δικό της πάθος για την αγγειοπλαστική. Ο παππούς όμως δεν είναι και πολύ σίγουρος ότι η ενασχόληση της Μελίνας με τη δημιουργία κεραμικών είναι και τόσο αθώα και δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά μέχρι να την «ξεσκεπάσει»!

Ενώ ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Αλέξανδρος ψάχνουν απελπισμένα την εξαφανισμένη κότα της Περιστέρας σε όλη τη γύρω περιοχή, ο Αρίστος γνωρίζει περήφανα τον Θάνο στους φίλους του προσπαθώντας να τους αποδείξει ότι είναι μια πραγματική διάνοια! Γι’ αυτό θα φτάσει μέχρι και να ζητήσει από τον Θάνο να διορθώσει το κατεστραμμένο κινητό του Παύλου, το οποίο ο Θάνος δεν έχει την παραμικρή ιδέα πώς να το κάνει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μελίνα αποφασίζει να κάνει δώρο ένα σέξι νυχτικό στην Περιστέρα, χωρίς να ξέρει όμως ότι αυτή της η απόφαση θα τη φτάσει μέχρι την παλιά γειτονιά της Περιστέρας και θα τη φέρει αντιμέτωπη με έναν μεγάλο καβγά…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ο καθένας παίρνει μία απόφαση!» - Ο πραγματικός λόγος που ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν δίνει συνεντεύξεις

«Είναι γενικά επιδειξίας και αυτό...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Σπύρος Σπαντίδας για τον ρόλο του στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος»