Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αγαπημένη αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», που καθημερινά κάνει θραύση στα social media, επιστρέφει απόψε (5/10) με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις και το TV24 σας έχει όλες τις λεπτομέρειες που θέλετε να γνωρίζετε!

Τι θα δούμε σήμερα (5/10) στους Παγιδευμένους

Η Άννα μαθαίνει τι έκανε η αδελφή της το βράδυ που δολοφονήθηκε κι αυτή η σκληρή αλήθεια τη φέρνει αντιμέτωπη με τον Δημήτρη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Θοδωρής κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του μετά από μια απόπειρα εναντίον του.

Κάποιος θέλει να τον βγάλει από τη μέση. Κι ενώ όλα δείχνουν ότι ο δρόμος για την αλήθεια είναι κλειστός… μια ανακάλυψη της Άννας θα ανοίξει καινούρια μονοπάτια… πιο δύσκολα και πιο επικίνδυνα.

Ο Δημήτρης συλλαμβάνει την Άννα

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» έχει καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλο «σούσουρο» στα τηλεοπτικά δρώμενα από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της. Οι εκπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών καθώς και οι καταιγιστικές εξελίξεις έχουν κάνει το κοινό να μην ξεκολλάει με τίποτα.

Στα επόμενα επεισόδια ωστόσο ένα συμβάν θα έρθει να ανατρέψει όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα μιας και ο Δημήτρης θα συλλάβει την Άννα.

Φυσικά η Άννα δεν έχει κάνει κάποιο αδίκημα για να συλληφθεί. Αντιθέτως εκείνη και ο Δημήτρης προσπαθούν να βρουν την άκρη στο νήμα στην υπόθεση της δολοφονίας της Μυρτώς.

Η αποκάλυψη της ταυτότητας του δολοφόνου έρχεται (δείτε εδώ ποιος είναι) και η Άννα δεν μπορεί να πιστέψει πως αυτός ο άνθρωπος που βρισκόταν τόσο κοντά της, αφαίρεσε τη ζωή της αγαπημένης της αδερφής.

Παγιδευμένοι Δημήτρης Άννα

Από εκείνη τη στιγμή, ξεκινάει μία μάχη με τον χρόνο προκειμένου να βρεθούν οι απαραίτητες αποδείξεις και να στηθεί η υπόθεση εναντίον του δολοφόνου.

Ο Δημήτρης, προκειμένου να προστατεύσει την Άννα και να μην τεθεί σε περαιτέρω κίνδυνο, αποφασίζει να τη συλλάβει. Την ίδια στιγμή συνεχίζει την έρευνα του για τις αποδείξεις που θα φέρουν τον φονιά της Μυρτώς ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ προσπαθεί να αποδείξει και την αθωότητα του αδερφού του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Η λεπτομέρεια που κανείς δεν παρατήρησε - Η έξυπνη κίνηση της Άννας Ροδίτη που αποκαλύπτει το δολοφόνο

Παγιδευμένοι: Τους ενώνει μία δολοφονία - Η σχέση του Στέφανου Κορκολή με τον άνθρωπο που σκότωσε την Μυρτώ