Από TV24 Team

Στον ρόλο της πολύπλευρης και πολυδιάστατης Κύρας, στο «Μαύρο Ρόδο» (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο επόμενο επεισόδιο), βλέπουμε φέτος τη Λουκία Παπαδάκη. Η ηθοποιός μίλησε στο Tivi Σίριαλ για την ηρωίδα της και τη σχέση εκείνης με τον γαμπρό της, Θέμη. Η ηθοποιός μιλά ακόμα για τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος, ενώ δίνει και ένα καυτό spoiler για το τι πρόκειται να συμβεί όταν γίνει γνωστή η σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ποια είναι η Κύρα του Μαύρου Ρόδου;

«Μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Είναι μια γυναίκα ώριμη, που θυσίασε πολλά για την καριέρα της, με οικονομική επιφάνεια. Έχει και μια κόρη, την Αγγελική, που ήταν ένα αξεσουάρ το μεγαλύτερο διάστημα της ανήλικης ζωής της, μέχρι που εκείνη ενηλικιώθηκε και έφερε στο σπίτι τον περίφημο τύπο, τον Θέμη, για γαμπρό».

Σοκαρίστηκε η Κύρα από την έλευση του Θέμη;

«Καθόλου. Γιατί αυτοί οι δύο είναι πάρα πολύ ίδιοι. Καταλαβαίνονται και αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει μεταξύ τους αντιπαλότητα. Είναι έξυπνοι και ευφυείς άνθρωποι, αλληλομισιούνται, σαρκάζονται ο ένας τον άλλον αλλά και από την άλλη υπάρχει μια υπόγεια συμπάθεια».

Λουκία Παπαδάκη Ηλέκτρα Νικολούζου

Τα σπόιλερς αναφέρουν πως η ηρωίδα σας βοηθούσε τον Θέμη στις βρομοδουλειές του. Είναι αλήθεια;

«Αυτοί γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια, πριν καν γνωρίσει την κόρη της. Το λένε, δεν είναι μυστικό».

Η Αγγελική καταλαβαίνει τη σχέση της Κύρας με τον Θέμη;

«Ξέρει ότι μου κάθεται στο στομάχι. Όχι ως πρόσωπο αλλά ως σχέση με την κόρη μου. Η Αγγελική τον αγαπάει τρελά, όπως κι εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί της».

Η Κύρα πώς θα χειριστεί τη σχέση του εγγονού της με μια μοναχή;

«Θα περιμένω κι εγώ να δω πώς θα τη χειριστεί. Έτσι όπως την έχω ζήσει πάντως εγώ την Κύρα, πιστεύω πως θα σταθεί στο πλευρό του εγγονού της, άλλωστε είναι μια γυναίκα που δεν συμβιβάστηκε και που έχει κάνει πράγματα που δεν είναι στη σφαίρα του καθημερινού ανθρώπου, ο οποίος θ’ αποφύγει κάποια ζόρια ή που θα θελήσει να μην πληγώσει κάποιον. Έχει ήδη κάνει υπερβατικά πράγματα. Άρα δεν νομίζω ότι κωλώνει. Σχετικά νωρίς θα φανεί πως συμφωνεί με ακραίες λύσεις».

Λουκία Παπαδάκη συνέντευξη

Άρα θα σταθεί στο πλευρό των ερωτευμένων!

«Προφανώς. Όμως δεν ξέρω τι άλλο είναι ικανή να κάνει».

Την άρνηση απέναντι σε αυτή τη σχέση θα την έχει ο Θέμης;

«Ναι. Γιατί όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κινούνται εκτός γραμμών, έτσι και εκείνος είναι
πολύ συντηρητικός. Σε ό,τι τον αφορά είναι ακραία συντηρητικός. Πάνω απ’ όλα είναι η οικογένειά του».

Τώρα μιλάμε όμως για έναν καθαρό, αγνό έρωτα!

«Με μια κοπέλα όμως που είναι μοναχή. Μην το ξεχνάτε, αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα».

Κύρα Μαύρο Ρόδο

Να υποθέσουμε πως τελικά θα προτιμήσει την ελευθερία της για να ζήσει τον έρωτα;

«Δεν είμαι και πολύ σίγουρη. Γιατί τότε δεν θα έχει βάσανο η κατάσταση. Προσωπικά εγώ αν έγραφα την ιστορία δεν θα της έδινα την ελευθερία της. Το ευτυχισμένο τέλος δεν ταιριάζει ιδιαίτερα σε αυτόν τον έρωτα. Δεν είναι ευτυχισμένοι αυτοί οι άνθρωποι. Μόνο αγνοί και χαρούμενοι δεν είναι, παρόλο που ζουν στην ύπαιθρο. Θεμιτά ή αθέμιτα είναι μπλεγμένοι σε πολλές καταστάσεις».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (4/10): Τι έκανε δεύτερη μέρα στον αέρα το Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο: «Πως γίνομαι μπριζόλα;» - "Έλιωσε" το Twitter με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη