Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί στο Μαύρο Ρόδο να παίζουν πολλοί από τους πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών, ωστόσο την καρδιά του κοινού έχει "κλέψει" ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο νεαρός που στη σειρά ερωτεύεται την μοναχή που υποδύεται η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Πριν καλά καλά αρχίσει, λοιπόν, το επεισόδιο της Τρίτης 4/10, οι τηλεθεατές έσπευσαν να σχολιάσουν τη σκηνή κατά την οποία ο ίδιος έτρωγε μία μπριζόλα, γεγονός που τους φάνηκε πολύ αισθησιακό.

"Σάλος" στο Twitter με την σκηνή του Μιχαήλ Ταμπακάκη στο Μαύρο Ρόδο

Η ηλικία, η καταγωγή και η σύντροφος του πρωταγωνιστή

Το Μαύρο Ρόδο έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (3/10) και ήδη από τα πρώτα λεπτά, αυτός που κατάφερε να κάνει τη διαφορά από το πρώτο επεισόδιο ήταν ο πρωταγωνιστής, Μιχαήλ Ταμπακάκης που υποδύεται τον Πέτρο.

Ο Πέτρος συναντήθηκε χθες για πρώτη φορά με την Ελισάβετ και η πρώτη τους σκηνή για τη σεζόν είναι πλέον γεγονός. Οι δυο νέοι θα ερωτευτούν και θα ζήσουν έναν απαγορευμένο έρωτα με δύο κόσμους που συγκρούονται.

Συμπρωταγωνίστρια του Μιχαήλ Ταμπακάκη στη σειρά δεν είναι άλλη από την ταλαντούχα Φωτεινή Παπαθεοδώρου (δείτε εδώ ποιες είναι οι σχέσεις τους πίσω από τις κάμερες). Οι δυο τους έχουν απίστευτη χημεία και το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε να δούμε μεγάλες σκηνές ανάμεσά τους.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Αυγούστου του 1995 και από πολύ μικρός ασχολήθηκε με την υποκριτική.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, καθώς και σε videoclips, έχοντας ξεχωρίσει στη σειρά ''Έρωτας Μετά''. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, ενώ έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Μιχαήλ Ταμπακάκης Μαύρο Ρόδο

Έχει κερδίσει το βραβείο Τέχνης του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδας και ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν 2020. Το 2018, συμμετείχε στο remake της σατιρικής σειράς ''Δέκα Μικροί Μήτσοι''.

Το 2019, δραστηριοποιήθηκε με τη συμμετοχή του στη γερμανική ταινία "Rest in Greece" καθώς και στην ταινία του Τάκη Παπαναστασίου "Δεν Ακούμε Τα Τραγούδια" καθώς και στις μικρού μήκους ταινίες “escaping the fragile planet” και “Στα βήματά της”.

Στα προσωπικά του, εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρίσκεται σε σχέση με την επίσης ηθοποιό, Σάντυ Χατζηϊώαννου.

Μιχαήλ Ταμπακάκης Σάντυ Χατζηϊωάννου

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί, όπως μαρτυρούν κάποιες κινήσεις τους στα social media είναι ζευγάρι και πολύ αγαπημένοι.

Μάλιστα, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό της αγαπημένης του, ενώ και εκείνη με τη σειρά της, αποκάλυψε πως πόζαρε στον φακό του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: Το αληθινό πρόσωπο του Καστρινού αποκαλύπτεται - Θα προσπαθήσει να σκοτώσει την...

Μαύρο Ρόδο: «Για αυτό κλείστηκε στο μοναστήρι!» - Επτασφράγιστο μυστικό ο φόνος που σύμφωνα με το Twitter συγκαλύπτουν οι καλόγριες