Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα spoiler για τα νέα επεισόδια της νέας καθημερινής σειράς του Open, «Έρωτας Φυγάς» διαδέχονται το ένα το άλλο ενώ οι εξελίξεις που έρχονται στο αποψινό (5/10) επεισόδιο, είναι άκρως καταιγιστικές.

Τι θα δούμε σήμερα (5/10) στον Έρωτα Φυγά

Ο Μάρκος καταδικάζεται στην εσχάτη των ποινών. Απελπισμένος γυρίζει στις φυλακές ως θανατοποινίτης. Τα νέα αυτά αναστατώνουν και την Αλεξάνδρα αλλά και την Ρηνιώ. «Θα πεθάνει. Δεν το πιστεύω ότι θα πεθάνει», μονολογεί η κοπέλα και κλαίει. Αργότερα πηγαίνει με τη Μαργέτα στον γιατρό και γυρίζουν με νέα χαρμόσυνα.

Έρωτας Φυγάς 5/10

«Γιε μου, θα γίνεις πατέρας», λέει η Μαργέτα στον Ιάσονα κι εκείνος είναι ευτυχισμένος που θα αποκτήσει διάδοχο. Θέλει να προσφέρει στην Αλεξάνδρα τα πάντα. Εκείνη όμως δεν φαίνεται ανοιχτή να τα δεχτεί. Στο μεταξύ ο Μιχάλης ζητάει από την Ελπίδα διαζύγιο.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις 5/10

Η Ελπίδα κατά της Αλεξάνδρας

Έρωτας Φυγάς νέο επεισόδιο

Αγνοώντας τα σχέδια της Μαργέτας, ο Ιάσονας καθησυχάζει την Αλεξάνδρα. «Σου υπόσχομαι πως ο Μάρκος δεν θα εκτελεστεί. Ακουσέ με. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σώσω τον αδελφό σου», της υπόσχεται. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ελπίδα αποφασίζει να βλάψει την Αλεξάνδρα, ενώ ο Μάρκος σχεδιάζει να αποδράσει από τη φυλακή. Δεν είναι όμως ο μόνος που θέλει να ξεφύγει από τα δεσμά του. Ο Μιχάλης, μοναδικός σύμμαχος της Αλεξάνδρας, τη βοηθάει να φύγει από το αρχοντικό. Η Αλεξάνδρα καταφέρνει να φτάσει στην Αθήνα, αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς: Το άλλο πρόσωπο της Ρηνιώς βγαίνει στην φόρα

«Η ηρωίδα μου έχει θυσιάσει πάρα πολλά...» - Η Πέμη Ζούνη αποκαλύπτει για τον ρόλο της στον "Έρωτα Φυγά"