Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος», που αποθεώνεται κάθε εβδομάδα από τους χρήστες του Twitter, επιστρέφει απόψε (5/10) με ένα νέο απολαυστικό επεισόδιο και το TV24 σας έχει όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Τι θα δούμε σήμερα (5/10) στο Ποιος Παπαδόπουλος

Ο Θάνος προσπαθεί να προσεγγίσει την Εριέττα ακολουθώντας… τις συμβουλές του Αλέξανδρου, ενώ ο Γιάννης παίρνει το τζιπ του Αρίστου για να κάνει φιγούρα στους φίλους του.

Ενώ ο Αρίστος ψάχνει τρόπο να διώξει τους άλλους Παπαδόπουλους από το σπίτι, αποφασίζει να πάρει μαζί του τον Θάνο στην εταιρεία του για να έρθουν πιο κοντά. Με τις παροτρύνσεις της Περιστέρας και τους αριστοτεχνικούς χειρισμούς της Μελίνας, αποφασίζει και ο Γιάννης να βγάλει βόλτα τον Αλέξανδρο για να γνωριστούν καλύτερα!

Ποιος Παπαδόπουλος εξελίξεις 5/10

Δυστυχώς, όμως, και στις δύο περιπτώσεις η απογοήτευση θα είναι μεγάλη, τόσο για τους άντρες όσο και για τους γιους τους. Στη βίλα, η Μελίνα με την Περιστέρα έρχονται όντως πιο κοντά μεταξύ τους, αφού εμφανιστούν τα πρώτα συννεφάκια στη σχέση της Μελίνας με τον Αρίστο.

Ο εφοριακός έλεγχος και… η κόντρα μαγειρικής

Η πρώτη μέρα του σχολείου έφτασε για τα αγόρια και η Περιστέρα αποφασίζει να τους φτιάξει τη σπεσιαλιτέ της, τηγανίτες, κάνοντάς τους όλους να γλείφουν τα δάχτυλά τους, πράγμα που θα προκαλέσει τη ζήλια της Μελίνας. Ετσι, αποφασίζει κι αυτή να φτιάξει ένα γλυκό για να δείξει τις μαγειρικές της ικανότητες.

Λογαριάζει όμως χωρίς την Περιστέρα... Στο μεταξύ, ο Γιάννης παίρνει το τζιπ του Αρίστου για να κάνει φιγούρα στους φίλους του, με απρόβλεπτα όμως αποτελέσματα. Στο μεταξύ ο Αρίστος δέχεται έναν απροειδοποίητο έλεγχο από εφοριακούς στην εταιρεία, ενώ ο Θάνος στο σχολείο προσπαθεί να προσεγγίσει την Εριέττα που δείχνει να ενδιαφέρεται γι’ αυτόν, ακολουθώντας δυστυχώς τις συμβουλές του Αλέξανδρου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι γενικά επιδειξίας και αυτό...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Σπύρος Σπαντίδας για τον ρόλο του στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος»

«Σιγά μην κάτσω να δω τα μοιρολόγια του Σασμού» - Το twitter βγάζει μπροστά το ''Ποιος Παπαδόπουλος'' με διαφορά