Από Στέλλα Μούτσιου

Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας στην Ματσιντέ, άλλη μία αποκάλυψη έρχεται λίγο πριν το τέλος στην Elif. Μία από τις πρωταγωνίστριες είναι έγκυος. Σας πηγαίνει καθόλου το μυαλό; Όλη η αλήθεια την Τετάρτη 5/10 το πρωί.

Όλα όσα θα δούμε στην Elif την Τετάρτη 5/10

Επεισόδιο 1156

Η Ζουλιντέ ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος! Δεν μοιράζεται τα νέα με κανέναν ακόμα ενώ η Λεμάν συνεχίζει το απαίσιο σχέδιο της για να απαλλαγεί οριστικά από τη Ζουλιντέ. Εν τω μεταξύ, η Ματσιντέ συγκεντρώνει την οικογένεια στην έπαυλη για να αποκαλύψει μια μεγάλη έκπληξη, σχετικά με τη Μελέκ και την Ελίφ.

Elif Ζουλιντέ

Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ ανακαλύπτουν ότι η Κιγιμέτ προσέλαβε κάποιον για να υποδυθεί τον γιο της. Θα μπορέσει η Κιγιμέτ να απαλλαγεί από αυτό το πρόβλημα ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη Μελέκ; Η Μελέκ πλησιάζει πιο κοντά στο να μάθει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Μαχίρ...

Το σοκαριστικό τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Η αγαπημένη σειρά του Star ''Elif'' πολύ σύντομα θα δούμε να ρίχνει αυλαία με τους φόνους της Κιγιμέτ να είναι στο επίκεντρο. Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου θα προβήθεί το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς.

Κάποιοι τιμωρούνται όπως τους αξίζει, κάποιοι πληρώνουν με την ζωή τους κι άλλοι ζουν ευτυχισμένοι. Ο Μαχίρ δεν αντέχει να λέει ψέματα στην Μελέκ κι έτσι αποφασίζει να της εξομολογηθεί τον έρωτα του, όμως εκείνη δεν νιώθει έτοιμη και ζητάει λίγο χρόνο.

Η Χουμεϊρά προσπαθεί να πείσει τον Κερέμ να είναι πιο ευγενικός με τον αδερφό τους, Μουράτ. Όμως εκείνος δεν έχει πεισθεί από όλα όσα τους είπε η Κιγιμέτ για την σχέση με τον πατέρα τους. Έτσι λοιπόν η Χουμεϊρά ζητάει από τον Μουράτ να κάνει τεστ DNA, εκείνος ταράζεται κι αμέσως παίρνει τηλέφωνο την Κιγιμέτ και της λέει πως αν θέλει να συνεχίσει να είναι πιόνι στο παιχνίδι της, απαιτεί μεγαλύτερη αμοιβή. Παράλληλα η Μελέκ βρίσκει την κομμένη σελίδα από το ημερολόγιο της Ματσιντέ, το οποίο κρατούσε η Κιγιμέτ και μάθαινε το μεγάλο της μυστικό.

Συνειδητοποιεί πως η Κιγιμέτ έκανα τα πάντα προκειμένου να μην χάσει μέρος της κληρονομιάς. Βγήκε στην επιφάνεια το σχέδιο της. Η Κιγιμέτ ήθελε πάση θυσία να εξαφανίσουν την ίδια και την Ελίφ, ώστε η Ματσιντέ να της δώσει αυτά που αναλογούν στον Γιουσούφ. Η Μελέκ δείχνει την χαμένη σελίδα στην Ματσιντέ και της λέει πως αυτή είναι η γυναίκα που ψάχνει τόσο καιρό.

Στο μεταξύ η Ζουλιντέ μαθαίνει πως είναι έγκυος, όμως αποφασίζει να μην το μοιραστεί με κανέναν, ενώ η Λεμάν συνεχίζει να την πολεμά προκειμένου να απαλλαγεί από εκείνη χωρίζοντας την από τον Σαφάκ. Η Ματσιντέ συγκεντρώνει όλη την οικογένεια για τους αποκαλύψει ποια πραγματικά είναι η Μελέκ και η Ελίφ.

Εν τω μεταξύ η Χουμεϊρά και ο Κερέμ έχουν καταλάβει πως η Κιγιμέτ προσέλαβε έναν ηθοποιό για να παίξει τον ρόλο του γιου της, ενώ παράλληλα η Μελέκ είναι πολύ κοντά στο να μάθει ποιος τελικά είναι ο Μαχίρ…

Ο Κερέμ και η Ασλί μιλούν ανοιχτά και παίρνουν την απόφαση να σταματήσει η έχθρα ανάμεσα τους. Λίγο αργότερα η Χουμεϊρά και ο Κερέμ μαθαίνουν πως η συνεργασία τους με την αμερικανική εταιρία έφερε την χρεοκοπία και τα έχασαν όλα. Όλοι, ακόμα και η Κιγιμέτ η οποία κρατά στα χέρια της μετοχές της εταιρίας, είναι σε κατάσταση σοκ.

Κερέμ

Η Ματσιντέ θέλει να παραμείνει ψύχραιμη και δυνατή, καθώς το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μείνει ενωμένη η οικογένεια της. Από την άλλη η Κιγιμέτ αναστατώνεται γιατί πλέον δεν υπάρχει τίποτα για να διεκδικήσει. Πίσω στη γειτονιά, ο Τουφάν προσπαθεί να πείσει την Ζουλιντέ να του δώσει τα κοσμήματα με αντάλλαγμα να εξαφανιστεί μια για πάντα από την ζωή της.

Η Λεμάν η οποία είναι κι αυτή στο κόλπο κάνει τα πάντα για να την πείσει, όμως εκείνη δεν θέλει να κάνει κάτι πίσω από την πλάτη του άντρα της. Η Λεμάν την προειδοποιεί πως αν θα ξανά συμβεί το παραμικρό στον γιο της δεν θα την συγχωρέσει ποτέ. Την ίδια ώρα ο Μαχίρ αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του στον Κερέμ. Του λέει πως αυτός είναι ο γιος της Κιγιμέτ και του πατέρα του.

Η Κιγιμέτ καταφέρνει να πάρει κρυφά από όλους το όπλο του Κερέμ. Βλέπει μπροστά της την Ράνα και την απειλεί. Την σημαδεύει με το όπλο και της λέει πως αυτή είναι υπεύθυνη για την πτώχευση της εταιρίας. Για λίγα δευτερόλεπτα η Ράνα της αποσπά την προσοχή προσπαθώντας να της πάρει το όπλο από τα χέρια. Το όπλο εκπυρσοκροτεί και η Κιγιμέτ πέφτει κάτω. Η Ράνα πανικόβλητη φεύγει.

Η Μελέκ και η Ματσιντέ ακούνε τον πυροβολισμό και τρέχουν αμέσως. Η Κιγιμέτ συνέρχεται και συνεχίζει να θέλει να πάρει εκδίκηση από την αδερφή της και τα παιδιά της.

Χτυπάει με το όπλο την Μελέκ κι εκείνη χάνει τις αισθήσεις της. Παίρνει όμηρο την Ματσιντέ και πηγαίνει στο γκαράζ της έπαυλης και της ζητάει να τηλεφωνήσει στα παιδιά της. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Κερέμ και η Κιγιμέτ του λέει πως ήθελε να παντρευτεί τον Σεβγκί όμως την εμπόδισε η αδερφή της και τελικά τον παντρεύτηκε εκείνη και πως έζησε μια άθλια ζωή ενώ η αδερφή της χαιρόταν τα πλούτη του.

Ο Κερέμ προσπαθεί να πάρει το όπλο όμως εκείνη τον πυροβολεί, ευτυχώς χωρίς να βρει στόχο. Ο Μαχίρ ακούει τον πυροβολισμό και κατευθύνεται προς το γκαράζ. Εκεί η Κιγιμέτ ομολογεί στον γιο της όλη την αλήθεια. Του λέει πως ο πατέρα του είναι ο Μετέ και πως τον χρησιμοποίησε για να πάρει εκδίκηση. Ο Μαχίρ κάνει τα πάντα για να της πάρει το όπλο.

Ο έλεγχος χάνεται και η Κιγιμέτ πυροβολεί τον Μαχίρ, τον Κερέμ και την Ματσιντέ. Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ φτάνουν στο σημείο. Βρίσκουν την Μελέκ αναίσθητη και την βοηθούν κι όλοι μαζί πηγαίνουν στο γκαράζ. Την ίδια στιγμή η Ελίφ γυρίζει από το σχολείο και όλοι βρίσκονται μπροστά σε ένα φριχτό θέαμα. Ο Μαχίρ έχει ένα ελαφρύ τραύμα κι έχει καταφέρει να αφοπλίσει την Κιγιμέτ, ο Κερέμ βρίσκεται στο έδαφος βαριά τραυματισμένος ενώ η Ματσιντέ αφήνει την τελευταία της πνοή, καθώς η σφαίρα την βρήκε στην καρδιά. Η αστυνομία φτάνει και συλλαμβάνει την Κιγιμέτ. Ο Κερέμ μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή ο, ο Σαφάκ ρωτάει την Ζουλιντέ αν έδωσε το πουγκί με τα κοσμήματα στον Τουφάν. Εκείνη το αρνείται όμως η Λεμάν αποκαλύπτει την αλήθεια. Ο Σαφάκ νιώθει προδομένος και πληγωμένος, δεν θέλει να ακούσει λέξη και της ζητάει διαζύγιο. Η Ζουλιντέ μαζεύει τα πράγματά της παίρνει τον Εμιρχάν και φεύγουν από το σπίτι.

Ο Σαφάκ μετανιώνει και τρέχει να την βρει. Της ζητάει συγνώμη και να γυρίσει κοντά του. Με την σειρά της το ίδιο κάνει και η Λεμάν και ζητάει συγχώρεση. Το ζευγάρι συμφιλιώνεται. Παράλληλα η Ελίφ εκδηλώνει την αγάπη της στον Μαχίρ, κι εκείνος αγκαλιάζει το παιδί και την Μελέκ και αποφασίζουν να ζήσουν ευτυχισμένοι αφήνοντας πίσω το παρελθόν…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif: Ο Μαχίρ κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Μελέκ - Θα έχει την ανταπόκριση που τόσο επιθυμεί;

Elif: Η προδοσία τον γεμίζει οργή και μίσος - Ο Κερέμ ανακαλύπτει για τον χαμένο του αδερφό και ξεσπά

TAGS