Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί να είδαμε τον Μαχίρ να κάνει ερωτική εξομολόγηση της Μελέκ, ωστόσο φαίνεται πως εκείνη έχει στρέψει τον ενδιαφέρον της σε άλλα ζητήματα στο νέο επεισόδιο της Elif. Συντονιστείτε, λοιπόν!

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Τρίτης 4/10

Επεισόδιο 1155

Η Μελέκ βρίσκει τη σελίδα από το ημερολόγιο της Ματσιντέ, που κρατούσε η Κιγιμέτ και μαθαίνει το μεγάλο μυστικό για αυτήν. Τι είδους αντίδραση θα έχει όταν πει στην Ματσιντέ ότι είναι αυτή, που αναζητά; Η Μελέκ συνειδητοποιεί τι συμβαίνει με την Κιγιμέτ και πως έχει κάνει τα πάντα για να μην χάσει μέρος της κληρονομιάς.

Τώρα αποκαλύπτεται ότι η Κιγιμέτ θέλει να εξαφανίσει αυτήν και την Ελίφ, ώστε η Ματσιντέ να μην τους δώσει μερίδιο από την κληρονομιά. Η Μελέκ δείχνει τη σελίδα που λείπει από το ημερολόγιο στη Ματσιντέ και της λέει ότι εκείνη είναι η Μελέκ, που αναζητεί τόσο καιρό. Τι θα κάνει η Ματσιντέ όταν μάθει ότι η Μελέκ και η Ελίφ, που αναζητούσε εδώ και μήνες, είναι στην πραγματικότητα δίπλα της;

Elif

Όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια

Τετάρτη 5/10

Επεισόδιο 1156

Η Ζουλιντέ ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος! Δεν μοιράζεται τα νέα με κανέναν ακόμα ενώ η Λεμάν συνεχίζει το απαίσιο σχέδιο της για να απαλλαγεί οριστικά από τη Ζουλιντέ. Εν τω μεταξύ, η Ματσιντέ συγκεντρώνει την οικογένεια στην έπαυλη για να αποκαλύψει μια μεγάλη έκπληξη, σχετικά με τη Μελέκ και την Ελίφ.

Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ ανακαλύπτουν ότι η Κιγιμέτ προσέλαβε κάποιον για να υποδυθεί τον γιο της. Θα μπορέσει η Κιγιμέτ να απαλλαγεί από αυτό το πρόβλημα ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη Μελέκ; Η Μελέκ πλησιάζει πιο κοντά στο να μάθει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Μαχίρ...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif: Η προδοσία τον γεμίζει οργή και μίσος - Ο Κερέμ ανακαλύπτει για τον χαμένο του αδερφό και ξεσπά

Elif: Η Χουμεϊρά συναντά τον Kερέμ στο πάρκο - H ζωή του αλλάζει για πάντα!

TAGS