Από Πέννυ Μαστοράκου

H σειρά που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό και την στήριξε όσο καμία άλλη ως φαν της, η Elif, πλησιάζει στο τέλος της (δείτε εδώ καρέ καρέ τι θα συμβεί πριν το μεγάλο φινάλε) αποκαλύπτονται τα πάντα για τις ζωές των ηρώων, και κάποιοι δεν αντέχουν την αλήθεια και καταρρέουν, όπως για παράδειγμα ο Κερέμ!

Ο αγαπημένος μας ήρωας μετά την συνάντηση με την αδερφή του στο πάρκο, και την είδηση πως έχει αδερφό, καταρρέει και δεν θέλει με τίποτα να πιστέψει πως ο πατέρας του τους έχει κάνει την απόλυτη προδοσία!

Χαμός την Παρασκευή 30/9 στην Εlif!

Επεισόδιο 1153: Όταν ο Κερέμ ανακαλύπτει ότι έχουν άλλον ένα αδερφό, δεν μπορεί να δεχτεί την προδοσία του πατέρα του στη μητέρα του. Τελικά, έρχεται αντιμέτωπος με την Κιγιμέτ και εκείνη ομολογεί την προδοσία τους στη Ματσιντέ. Η Χουμεϊρά θέλει να είναι σίγουρη ότι η μητέρα της δεν θα μάθει τίποτα για αυτήν την προδοσία.

Η Ματσιντέ παρατηρεί ότι λείπει μια σελίδα στο σημειωματάριό της, αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί τι ήταν. Από την άλλη, η Kιγιμέτ κυνηγά τη Ράνα για το επόμενο σχέδιό της. Εν τω μεταξύ, η Ράνα είναι έτοιμη να πετύχει τον στόχο της στην εταιρία. Η Ζουλιντέ αρρωσταίνει για μέρες και αναρωτιέται αν είναι έγκυος…

Elif Ζουλιντέ

Η επεισοδιακή πρόταση του Λεβέντ στην Χουμεϊρά

Στην Elif, η Χουμεϊρά ψάχνει τον Λεβέντ, αλλά δεν μπορεί να τον βρει και αυτό της ξυπνά άσχημες μνήμες από το παρελθόν με τον Ταρίκ. Δεν γνωρίζει όμως πως ο αγαπημένος της, στην πραγματικότητα της ετοιμάζει μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη.

Μια είδηση στην εφημερίδα σχετικά με τον Λεβέντ και μια άλλη γυναίκα την αναστατώνει καθώς πιστεύει όσα διαβάζει και ξεσπάει σε κλάματα νιώθοντας μεγάλο θυμό, ενώ την ίδια ώρα στην έπαυλη είναι όλοι σε αναστάτωση καθώς τα ψέματα της Κιγιμέτ αρχίζουν να ξεσκεπάζονται (δείτε εδώ τι θα ανακαλύψουν ο Κερέμ με τη Μελέκ).

Elif Χουμεϊρά

Εκείνος της τηλεφωνεί, όμως εκείνη δεν του απαντάει και του το κλείνει, προκαλώντας του ανησυχία ότι κάτι συμβαίνει. Το βράδυ πάει να τη βρει και εκείνη του επιτίθεται: «Πώς τολμάς και έρχεσαι εδώ μετά από όσα έγιναν;».

Εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει ότι εκείνη πίστεψε το δημοσίευμα. «Δεν απαντάς στα τηλεφωνήματά μου, στα μηνύματά μου, βλέπω και αυτό το δημοσίευμα, τι ήθελες να πιστέψω; Είχα χρόνια έναν ψεύτη δίπλα μου και να είσαι σίγουρος πως με το λίγο μυαλό που μου έμεινε δεν πρόκειται να πιστέψω ξανά κανέναν και δεν θα χάσω την αξιοπρέπειά μου».

Ο Λεβέντ θίγεται με τα λόγια της: «Καταλαβαίνεις όσα λες; Με συγκρίνεις με τον Ταρίκ; Είχα μια πολύ σημαντική δουλειά γι' αυτό δεν σου απαντούσα», της εξηγεί και της δείχνει το μονόπετρο.

Χουμεϊρά μονόπετρο Elif

Εκείνη καταλαβαίνει το λάθος της. Ο Λεβέντ αισθάνεται προσβεβλημένος και βάζει το δαχτυλίδι στο χέρι της με θλίψη. Την επόμενη μέρα εκείνη βλέπει το βίντεο με τις εξηγήσεις του Λεβέντ. Μετά από αυτό, κρατά το δαχτυλίδι στο χέρι της σφιχτά. Μετά από αυτό, η Χουμεϊρά μπορεί επιτέλους να πιστέψει πως η τύχη της χαμογέλασε και πως έχει την ευκαιρία να αφήσει οριστικά πίσω της όλα τα δεινά που της έφερε η σχέση της με τον Ταρίκ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το φινάλε βάφεται με αίμα - Το τραγικό τέλος της Elif

Άσχημα μαντάτα για την Elif στο Star - Έγινε γνωστό πως...

TAGS