Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί να έχουν έρθει τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση με τον Σασμό, όμως το κοινό που παρακολουθεί φανατικά το σίριαλ υπάρχει ακόμα και την Τρίτη 4/10 επέλεξε να σχολιάσει στο Twitter την συνάντηση του Αστέρη με τον Σταύρο και τον γιο του.

Η αντίδρασή του και τα λόγια του συγκίνησαν τους τηλεθεατές, οι οποίοι αντιπαθούν τον σύντροφο της Αργυρώς και μάλιστα υποκλήθηκαν στο ταλέντο του Ορφέα Αυγουστίδη, διότι τους μετέφερε τα συναισθήματά του σε ακραίο βαθμό.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον Ορφέα Αυγουστίδη στον Σασμό

Η μεγάλη απόφαση που παίρνει ο Αστέρης

Θάνατοι, δολοφονίες, συλλήψεις, γάμοι και χωρισμοί είναι μερικά από τα γεγονότα, που βλέπουμε να διαδραματίζονται στο Σασμό, με τη συμφιλίωση ωστόσο ανάμεσα στις 2 οικογένειες να μη συμβαίνει.

Η Αργυρώ μεγαλώνει το παιδί του Αστέρη με τον Σταύρο, η σχέση όμως του ζευγαριού δε φαίνεται να κυλάει ευχάριστα. Ο άντρας καταλαβαίνει τις διαφορές και αρχίζει να διαμαρτύρεται.

Από την άλλη ο Αστέρης στέλνει κάποια μηνύματα στο κορίτσι και αυτή θα είναι η πρώτη ρήξη σε Αργυρώ και Σταύρο. Η ίδια ζητάει από τον Βρουλάκη να μην την ενοχλεί και εκείνος αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη για το καλύτερο όλων.

Τότε είναι που η Βρουλάκη λυγίζει και πηγαίνει να τον σταματήσει στο αεροδρόμιο λέγοντας του πως δεν είναι ανάγκη να αφήσει τον τόπο του εξαιτίας της...Και αυτή είναι μια σκηνή, που βλέπει ο Γιαννιώτης σύντροφος, βγαίνει από τα ρούχα του και βγάζει έναν άλλον εαυτό.

Χωρίζει με την Βρουλάκη, καθόλου ήρεμα ωστόσο θέλοντας να πάρει εκδίκηση...Θα μάθει άραγε ποτέ ο Αστέρης πως ο Σταύρος δεν είχε γιο αλλά ο ίδιος.

Αργυρώ Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Πρόσωπο με πρόσωπο Μαθιός και Παύλος - Ανοίγει ξανά η βεντέτα

Σασμός: Κανείς δε μπορεί να ξεφύγει από την Καμαριωτάκη - Η Στέλλα πονηρεύεται τον Αστέρη