Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αλήθεια είναι πως μάλλον αυτή η δίκη χρειάστηκε στη Γη της Ελιάς, όχι μόνο για να βρεθεί ο ένοχος για την δολοφονία του Δημήτρη Καπράλου και να αθωωθεί η Αθηνά (η οποία δεν ευθύνεται αλλά επωμίζεται τις "βρωμιές" αλλουνού), αλλά και για να αποκαλυφθούν ορισμένα σκοτεινά μυστικά που υπάρχουν σε όλες τις οικογένειες.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι αποκαλύψεις είναι για τον Λυκούργο, και σε ένα αποκλειστικό απόσπασμα που βγήκε από το σημερινό επεισόδιο της σειράς, την Τρίτη 4/10, βλέπουμε σε μία συζήτηση μεταξύ Μάνου και Ισίδωρου, πως και οι δυο, αλλά κυρίως ο Ισίδωρος, γνώριζαν πολύ καλά για την κακή συμπεριφορά του αδερφού τους προς την Αθηνά, το μόνο που μένει είναι κάποια στιγμή να τα πουν όλα!

Όσα πιστεύει ο Ισίδωρος για την Αθηνά

Σαστισμένο το ακροατήριο με την απολογία της Αθηνάς στη δίκη

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (4/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και η Αθηνά, μετά τη θανάσιμη επίθεση που δέχθηκε στη φυλακή, θα κληθεί να απολογηθεί στο δικαστήριο για την υπόθεση της δολοφονίας του Δημήτρη.

Ο Χρήστος ρωτά τη Μυρτάλη για τη σχέση της με τον Αλέξη κι εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Η Βασιλική παθαίνει δηλητηρίαση από το φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία, και η Αρετή γίνεται έξαλλη με τη Χρυσούλα. Ο Θανάσης δίνει ψεύτικες ερωτικές υποσχέσεις στην Αναστασία και την Αρετή, ενώ διατηρεί ερωτική σχέση και με μια γυναίκα από την Αθήνα. Οι φρουροί της φυλακής μπαίνουν στο κελί της Αθηνάς και βρίσκουν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω από το στρώμα της. Αργότερα, η διευθύντρια της φυλακής την ενημερώνει ότι θα τιμωρηθεί γι’ αυτό, ενώ η Αθηνά ορκίζεται πώς δεν έχει ιδέα ποιος το έβαλε εκεί.

Οι εντάσεις ανάμεσα στην Εύα και τον Στάθη συνεχίζονται. Η δίκη αρχίζει ξανά και η Αθηνά απολογείται μπροστά σε δικαστές και ενόρκους, προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητά της. Η Ιουλία κάνει ιππασία και ο Στάθης την παρατηρεί από απόσταση, αναπολώντας το παρελθόν τους. Η Αντιγόνη πηγαίνει από το σπίτι του Ισίδωρου και βρίσκει τον Μάνο με τη Μαρίνα και την Αγγελική σε όμορφες οικογενειακές στιγμές μέσα στην πισίνα, οι οποίες την πληγώνουν, και ξεσπά σε κλάματα. Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Τα έχουν κάνει μπάχαλο - Ξανά μαζί ο Κουράκος με την Ιουλία

Γη της Ελιάς Spoiler: Στα χέρια άλλης γυναίκας ο Φίλιππος - Καταρρέει η Βασιλική