Από Ελένη Μήτση

Εξελίξεις αναμένεται να παρακολουθήσει το κοινό του ''Έρωτα φυγά'' την Παρασκευή 30/9 καθώς το πρόσωπο της Αλεξάνδρας μπορεί να απασχολεί με το μυστικό της να αποκαλύπτεται και τον Ιάσονα να μη μπορεί χωρίς εκείνη...

Οι εξελίξεις στη σειρά ''Έρωτας φυγάς'' για την Παρασκευή 30/9

Ο Ιάσονας δηλώνει στην Μαργέτα πως είναι ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα και θέλει να την κάνει γυναίκα του. Ο Μάρκος, εξακολουθεί να βρίσκεται κλεισμένος στη φυλακή περιμένοντας κάποιο νέο απ’ την αγαπημένη του. Η Αλεξάνδρα αγωνιά για το μέλλον του Μάρκου και εναποθέτει όλες τις ελπίδες της στην οικογένεια Δεμερτζή, για να σωθεί και να μην καταδικαστεί σε θάνατο ο Μάρκος.

Η Μαργέτα, που γνωρίζει όλη την αλήθεια για την σχέση των δυο νέων, αλλά και για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας, βρίσκει την ευκαιρία που ψάχνει και αποφασίζει να αναλάβει δράση…

Βρίσκει τραγικό θάνατο ο...

Ο έρωτας της Αλεξάνδρας για τον Μάρκο είναι πολύ μεγάλος και γι' αυτό η ίδια είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από την φυλακή. Αυτό θα ωφελήσει, όμως την Μαργέτα, η οποία θα μπορεί πλέον να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της και να εκπληρώσει την επιθυμία της.

Πιο συγκεκριμένα, θα αναγκάσει την πρωταγωνίστρια του Έρωτα Φυγά να παντρευτεί τον γιο της, Ιάσονα, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει παιδιά, με αποτέλεσμα η εγκυμοσύνη της να είναι κάτι θετικό για εκείνον, βοηθώντας την να διατηρήσει την περιουσία της.

Δεν έχει υπολογίσει, όμως τις συνέπειες. Η Αλεξάνδρα είναι πιο δυστυχισμένη από ποτέ, καθώς δεν αγαπά τον άντρα που έχει δίπλα της, ενώ ο εκείνος που έχει στην καρδιά της είναι στη φυλακή και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αλλάξει τα δεδομένα.

Μάλιστα, ο Μήτσος, ο αδελφός της Αλεξάνδρας, τρέχει να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις, οδηγώντας τον στην "τρέλα". Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, και για τους δύο θα έρθει την ημέρα που θα ξεσπάσει φωτιά στην φυλακή και πολλοί από τους κρατούμενους θα καούν ζωντανοί.

Η είδηση θα γίνει πρώτο θέμα στις εφημερίδες και το όνομα του Μάρκου βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα. Το έγγραφο θα φτάσει στα χέρια της καλής του και εκείνη χωρίς να μπορεί να το διαχειριστεί, θα καταρρεύσει. Η μοναδική της παρηγοριά, πλέον, θα είναι το μωρό, ο καρπό του έρωτά τους.

Έρωτας Φυγάς Μάρκος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς (28/9): Δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα - Η είδηση που θα την καταστρέψει

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα πέφτει στην ανάγκη της Μαργέτας - Τι θα της ζητήσει ως αντάλλαγμα για να σώσει τον καλό της;