Από TV24 Team

Περίπου δύο εβδομάδες βρίσκεται στον αέρα η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, και ήδη έχει καταφέρει να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα. Από τη μία λόγω της εντυπωσιακή τηλεθέασης που σημειώνει και από την άλλη λόγω των συχνών αλλαγών που γίνονται στο πρόγραμμά του.

Παρόλο που επίσημα ο Σασμός προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη, μέσα στις εβδομάδες που έχουν περάσει έχουμε παρατηρήσει αρκετές αλλαγές, οι οποίες οφείλονται στους αγώνες ποδοσφαίρου που έχει κλείσει το κανάλι.

Σασμός μέρες προβολής

Η απόφαση του ALPHA για τον Σασμό

Βλέποντας λοιπόν τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν τα έκτακτα επεισόδια του Σασμού που παίζονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, οι άνθρωπο του ALPHA συνεδρίασαν προκειμένου να αποφασίσουν τι πρόκειται να γίνει με τη σειρά.

Έτσι, αποφασίστηκε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μονιμοποιηθεί ένα επεισόδιο του Σασμού τα βράδια της Κυριακής προκειμένου να «χτυπήσουν» τη Γη της Ελιάς που παίζει 7/7 καθώς και το The Voice του ΣΚΑΪ που χθες (2/10) έκανε πολύ δυναμική πρεμιέρα.

Σασμός αλλαγή προγράμματος

Προς το παρόν η απόφαση δεν είναι οριστική και το πιο πιθανό είναι το κανάλι να βάλει δοκιμαστικά τον Σασμό σε αυτή τη ζώνη αν και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να την χρησιμοποιήσει απλώς σαν back up για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή στο πρόγραμμα.

Οι σημερινές εξελίξεις για τον Σασμό (3/10)

Οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι, με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του. Παράλληλα, η Στέλλα προσπαθεί να μάθει απ’ την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη.

Ο Αστέρης δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν προτίθεται να τη βοηθήσει. Η Μαρίνα μαθαίνει για την επιστροφή του Παύλου και συγκρούεται μαζί του, λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου.

Ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στη Βασιλική όλο του τον πόνο για την Αργυρώ. Και ενώ το χωριό μαζεύεται στης Μαρίνας για να δώσουν τα σέβη τους στον νεκρό, εμφανίζεται ο Παύλος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Ο μεγάλος εχθρός του Λευτέρη - Πιο σκοτεινός και από τον Καραπάνο

Σασμός - αποκλειστικό: Έτσι θα βγει από τη φυλακή η Καλλιόπη - Η σύλληψη του πραγματικού φονιά του Άγγελου