Από Πέννυ Μαστοράκου

Και ενώ η σειρά που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό και την στήριξε σε όλους τους κύκλους της ως φαν της, η Elif, πλησιάζει προς το τέλος της (δείτε εδώ καρέ καρέ τι θα συμβεί πριν το μεγάλο φινάλε) αποκαλύπτονται τα πάντα για τις ζωές των ηρώων, και κάποιοι δεν αντέχουν την αλήθεια και καταρρέουν.

Οι συνέπειες για την οικογένειά του Κερέμ θα είναι ολέθριες και κανείς δεν γνωρίζει αν θα μπορέσει να ξεπεράσει όσα πρόκειται να μάθει!

Μην χάσετε την Πέμπτη 29/9 στην Elif

Η Μελέκ και η Χουμέιρα συζητούν για τον Μουράτ. Η Μελέκ της προτείνει να μιλήσει στον Κερέμ για αυτήν την κατάσταση, πριν τη μάθει από οποιονδήποτε άλλον. Η Χουμεϊρά συναντά τον Kερέμ στο πάρκο και αρχίζει να του λέει όλη την ιστορία.

Elif

Θύμα απαγωγής της Κιγιμέτ η μικρή πρωταγωνίστρια

Φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την Κιγιμέτ από το να βλάψει τη Μελέκ και την Elif και έτσι απάγει τη μικρή για να προκαλέσει κακό στην εχθρό της. Όμως η Μελέκ έχει πλέον αλλάξει και δείχνει ξεκάθαρα πως θα αποτελέσει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο για την αδίστακτη γυναίκα.

Η Μελέκ είναι αποφασισμένη να καταδώσει την Κιγιμέτ και πηγαίνει στην αστυνομία. Λίγο πριν μπει, την καλούν από το σχολείο και της λένε πως η Ελίφ εξαφανίστηκε. Εκείνη σοκάρεται και αμέσως η Κιγιμέτ της τηλεφωνεί: «Αν θέλεις πίσω την κόρη σου θα σβήσεις την ηχογράφηση στο κινητό σου», της λέει.

Η Μελέκ όμως δεν πτοείται: «Μην τολμήσεις να αγγίξεις την κόρη μου, θα σε βρω και θα σε σκοτώσω εγώ η ίδια». Η Μελέκ αποφασίζει να περάσει στο τμήμα, αλλά αλλάζει γνώμη όταν βλέπει το βίντεο που στέλνει η Κιγιμέτ, η οποία έχει δεμένη την κόρη της και την κρατάει από τα μαλλιά. Είναι σε άθλια κατάσταση και πρέπει να περιμένει τις εντολές της Κιγιμέτ, ωστόσο ενημερώνει τον Μαχίρ, ο οποίος έξαλλος πάει να συναντήσει τη μητέρα του: «Λέγε πού έχεις την Ελίφ».

Εκείνη όμως τα αρνείται ξανά: «Πάλι πιστεύεις αυτή την άτιμη και όχι τη μητέρα σου! Φτάνει πια να με κατηγορείτε για όλα». Στη συνέχεια ο Μαχίρ της σφίγγει τα χέρια και αρνείται να φύγει αν δεν του τα ομολογήσει όλα. Εκείνη παραδέχεται πως έχει την Ελίφ, αλλά αν δεν σβήσει η Μελέκ την ηχογράφηση δεν πρόκειται να τους αποκαλύψει πού βρίσκεται η μικρή. Την ίδια ώρα, ο Σαφάκ καβγαδίζει ξανά με τον Τουφάν και η Ζουλιντέ με τη Λεμάν τους χωρίζουν. Στη συνέχεια ο Σαφάκ ξεσπάει ξανά τα νεύρα του στη γυναίκα του: «Θέλω να με αφήσεις στην ησυχία μου και να μην ασχολείσαι για το δικό μου καλό! Δεν χρειάζομαι τη βοήθειά σου», της λέει, ενώ η Λεμάν την υποτιμάει ξανά. Η Kιγιμέτ μεταφέρει την Ελίφ σε μια άλλη αποθήκη.

Ο Μαχίρ την ακολουθεί, αλλά τη χάνει κάποια στιγμή στον δρόμο. Καθώς περιμένει όμως σε μια διασταύρωση, βλέπει την Κιγιμέτ να γυρίζει από την αληθινή αποθήκη όπου βρίσκεται η Ελίφ και έτσι οδηγεί προς την πλευρά εκείνη. Βρίσκει την αποθήκη, σπάει την πόρτα και εντοπίζει την Ελίφ. Θέλει να ενημερώσει τη Μελέκ, αλλά δεν μπορεί να τη βρει γιατί έχει καταστρέψει το τηλέφωνό της, ενώ η μικρή είναι ακόμα φοβισμένη.

Κι ενώ ο Μαχίρ ψάχνει την Ελίφ, η Μελέκ δεν μπορεί να περιμένει άλλο στο σπίτι και πηγαίνει να συναντήσει την Κιγιμέτ και να της δώσει αυτό που θέλει. «Θα σβήσω το βίντεο, πήγαινέ με τώρα στην κόρη μου», της λέει. Ομως η Kιγιμέτ της ζητάει να σπάσει το τηλέφωνο για να είναι σίγουρη πως δεν θα υπάρχουν στοιχεία εναντίον της και εκείνη το κάνει. Μαζί πηγαίνουν στην αποθήκη, όπου κρατάει η Κιγιμέτ την Ελίφ, αλλά η μικρή δεν είναι εκεί.

Elif απαγωγή

Η Μελέκ έξω φρενών ορμάει στην Κιγιμέτ και αρχίζει να τη χτυπάει και να την πιάνει από τον λαιμό απειλώντας την να τη σκοτώσει: «Θα σε σκοτώσω, λέγε πού είναι το παιδί μου», αλλά η Κιγιμέτ αυτή τη φορά αλήθεια δεν ξέρει πού εξαφανίστηκε η Ελίφ. Κάποια στιγμή βρίσκει τρόπο και το σκάει και επιστρέφει στην έπαυλη με λερωμένα ρούχα και λέει πως δήθεν της επιτέθηκαν στον δρόμο. Το βράδυ ο Μαχίρ βρίσκει τη Μελέκ και την πηγαίνει στην Ελίφ, όπου μητέρα και κόρη ξανασμίγουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif: Τους έχει όλους απέναντι της - Δεν το βάζει κάτω η αγέρωχη Χουμεϊρά

Σοκ στην Elif - Ο Τουφάν προσπαθεί να πνίξει την Ζουλιντέ

TAGS