Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί ο Χριστόφορος και η Βικτώρια να μην είναι τα μόνα πρόσωπα της σειράς "Ο Παράδεισος των Κυριών" που θα έρθουν κοντά στο σημερινό (3/10) επεισόδιο, καθώς στο ίδιο σπίτι υπάρχουν άλλα δύο νέα παιδιά γεμάτα πάθος και έρωτα. Ο λόγος για τον Άγη και την Πολυξένη.

Εκείνη άφησε τον Άγη να της δώσει ένα φιλί και έκτοτε ο ίδιος δεν έχει σταμτήσει να την πολιορκεί καθημερινά. Θα την ξαναπλησιάσει με στόχο να κερδίσει άλλο ένα φιλί από τα χείλη της, όμως εκείνη θα προσπαθήσει να τον απομακρύνει.

Απόσπασμα από το σημερινό (3/10) επεισόδιο της σειράς "Ο Παράδεισος των Κυριών"

Η Βικτώρια την έχει φοβίσει για τα καλά, διότι έχει καταλάβει τι τρέχει ανάμεσά τους και προσπαθεί να το σταματήσει όσο είναι νωρίς, όμως η Πολυξένη δεν θα μπορέσει να συγκρατηθεί εν τέλει και θα τον αφήσει να την πλησιάσει ξανά. Οι συνέπειες, όμως, θα είναι καταστροφικές.

Τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες

Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 10

Η ημέρα για τα δοκιμαστικά έφτασε στον Παράδεισο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι εκπλήξεις ακόμα μεγαλύτερες, και όχι για όλους ευχάριστες! Η Ζηνοβία μαθαίνει απ’ τον Ντίνο ότι ο αστυνόμος θέλει να του φορτώσει το φόνο του Αριστείδη και έχει λόγους να φοβάται ότι θα τα καταφέρει. Η Πιπίτσα δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που της δείχνει πως ο Μάρκος για ακόμη μια φορά, της κρύβει πράγματα. Ο Αποστόλης ψάχνει βοήθεια στη Βικτώρια, η επίσκεψή του όμως στον Παράδεισο του επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 11

Ο Ντίνος μαθαίνει για το δείπνο στο σπίτι του Μπουραντά και ζητάει εξηγήσεις από τον Μάρκο. Ο Πάρης λέει στην Αμαλία ότι ζήτησε από τους γονείς του να ακυρωθεί ο αρραβώνας, τα πάντα όμως αλλάζουν για τον ίδιο όταν μαθαίνει ότι πήγε η Πολυξένη στον «Παράδεισο». Παράλληλα ο Αποστόλης και ο Χριστόφορος δείχνουν αποφασισμένοι να τους παντρέψουν, ενώ η Βικτώρια δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Θανάση.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 12

Ο Ντίνος δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, πράγμα που βάζει τον Βύρωνα σε υποψίες, ενώ μία αιφνίδια επίσκεψη στους Μπουραντάδες θα φέρει αναταραχές στην οικογενειακή τους ζωή. Θα καταφέρει ο Ντίνος να ξεφύγει από την απειλή που τον πλησιάζει όλο και πιο επικίνδυνα; Ποιο σκοτεινό μυστικό θα αποκαλυφθεί σύντομα και τι αντιδράσεις θα προκαλέσει;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Χωρίς παντελόνι ο Πανταζάρας και ο Πλαΐνης στα καμαρίνια - Η ξεκαρδιστική στιγμή από τις πρόβες

«Δεν μπορεί να αντιληφθεί...» - Η Γωγώ Μπρέμπου μιλάει ανοιχτά για τον ρόλο της στον «Παράδεισο των Κυριών»