Από Ελένη Μήτση

Στο νέο επεισόδιο του ''Παράδεισου των κυριών'' (3/10) θα δούμε να συμβαίνουν πολλά και διάφορα στη ζωή του Ντίνου, προσπαθώντας να ανακαλύψει τον βιολογικό πατέρα του κολλητού του.

Από την άλλη τα παράνομα δεν σταματούν στη σειρά του Alpha με την Βικτώρια να μη μπορεί να κρατηθεί μακριά από τον Χριστόφορο, καλώντας τον σε μια ερωτική συνάντηση. Μια νύχτα πάθους θα δούμε λοιπό για το ζευγάρι, που ζει το φλογερό και το παράνομο παράλληλα.

Το πάθος ανάμεσα στη Βικτώρια και τον Χριστόφορο δυναμώνει

Όσα δεν γνωρίζουμε για την Θεοδώρα Τζήμου από τον «Παράδεισο των Κυριών»

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, τόσο εκείνη όσο και η σειρά (δείτε εδώ τα επικά σχόλιά τους στο Twitter για εκείνη) στην οποία την απολαμβάνουμε αυτή τη χρονιά, στον Παράδεισο των Κυριών.

Ο λόγος για την Θεοδώρα Τζήμου, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής 25/9 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” και μεταξύ άλλων μίλησε για τα νεανικά της χρόνια, για την Βικτώρια στη σειρά, για την ροκ μπάντα που είχε αλλά και για την αγάπη της για το θέατρο.

«Πιο άνετα νιώθω στο γύρισμα, παρά στο σπίτι μου. Είναι όλοι σπουδαίοι, ένας προς έναν! Κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους, έχει μεγάλη σημασία για μένα η συνθήκη που βρίσκεσαι» είπε χαρακτηριστικά για την σειρά ενώ μεταξύ άλλων νοσταλγεί την εποχή που ήταν τραγουδίστρια σε μία ροκ μπάντα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν μπορεί να αντιληφθεί...» - Η Γωγώ Μπρέμπου μιλάει ανοιχτά για τον ρόλο της στον «Παράδεισο των Κυριών»

Ανατροπή στον ALPHA με τον Παράδεισο των Κυριών δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα - Δυστυχώς έγινε γνωστό πως...