Από Στέλλα Μούτσιου

Το μαρτύριο για την Βασιλική και τον Φίλιππο στη Γη της Ελιάς φαίνεται πως δεν έχει τέλος, αφού με την απαγωγή τους η ζωή τους θα μπλεχτεί ακόμη περισσότερο εξαιτίας της γυναίκας που θα μπει στη ζωή της μητέρας του δεύτερου, Χάιδως.

Ανατροπή με την απαγωγή του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου στη Γη της Ελιάς

Η Κατερίνα, η φίλη της Στέλλας, της αδερφής του Φίλιππου φτάνει στη Μάνη με στόχο να βγάλει πολύ χρήμα και θα προσπαθήσει να το κάνει απαγάγοντας την μικρή Στέλλα, την κόρη του νέου ζευγαριού. Έτσι, βρίσκει συνεργούς και δίνει την εντολή της απαγωγής.

Γη της Ελιάς απαγωγή

Μια ανατροπή όμως θα φέρει ανυπολόγιστες συνέπειες στη ζωή της και θα οδηγήσει στην αποτυχία της απαγωγής του μωρού, κάνοντάς την ναξεχάσει αυτό το σχέδιο για πάντα.

Αχώριστοι Τζόλα και Παπανδρέου ακόμα και πίσω από τις κάμερες

Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου έχουν καταφέρει να κερδίσουν και με το παραπάνω το κοινό μέσα από τους ρόλους της Βασιλικής και του Φίλιππου στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι έχει απίστευτη χημεία τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες και έτσι οι σκηνές που έχουν μαζί καθημερινά κάνουν το κοινό να παραληρεί! Κάποιες φήμες βέβαια τους θέλουν να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν τις έχει επιβεβαιώσει, ούτε τις έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής.

«Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παπανδρέου στη συνέντευξή του στο Night Out.

Η Ιφιγένεια Τζόλα, που είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο πίσω από τις κάμερες της Γης της Ελιάς, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και έτσι περνούν πολύ χρόνο μαζί ακόμα και όταν δεν γυρίζουν κάποια σκηνή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Αυτός είναι ο πιο σκληρός άνδρας του κυκλώματος - Το δεξί χέρι του Δημοσθένη

«Έριξαν» το διαδίκτυο - Το βίντεο της Μαρίνας και της Μυρτάλης από τη Γη της Ελιάς που έκανε πάταγο