Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (3/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και η Αρετή δε θα διστάσει να κάνει μάγια ακόμα και στην ίδια της την κόρη προκειμένου να τη χωρίσει από τον άντρα της.

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς - Επεισόδιο 15 (Δευτέρα 3 Οκτωβρίου)

Στο σπίτι των Βρεττάκων η Αγγελική σκορπίζει άφθονα χαμόγελα με την παιδική της αφέλεια, ενώ η Αντιγόνη καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει μια θέση στη ζωή της. Ο τραυματισμός της Αθηνάς προκαλεί έντονη ανησυχία στον Λυκούργο και τη Μαργαρίτα, οι οποίοι αποφασίζουν να μην το πουν στη Μαρία. Ο Χρήστος παραξενεύεται από την απόμακρη συμπεριφορά του Αλέξη, ενώ σύντομα θα τον βρει να κολυμπάει στην πισίνα της Μυρτάλης μαζί της.

Ο Πότης συστήνει τον Στάθη στη Ράινα, αλλά για κακή του τύχη η Εύα τούς βλέπει και ζηλεύει. Ο Δημοσθένης δίνει εντολή στους συνεργάτες του να βρουν έναν σύνδεσμο στις φυλακές γυναικών με σκοπό να προστατέψει την Αθηνά. Η Ασπασία, σε συνεργασία με την Αρετή, καταφέρνει να ρίξει ένα μαντζούνι στο φαγητό της Βασιλικής, ελπίζοντας σε ένα θαύμα προκειμένου να τη χωρίσουν από το Φίλιππο (δείτε εδώ τι θα συμβεί μόλις φάει το ματζούνι η κοπέλα). Η Αθηνά επιστρέφει στις φυλακές όπου, παρά τον τραυματισμό της, το κλίμα παραμένει εχθρικό.

Τα προβλήματα στον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής ωστόσο θα προκύψουν από αλλού

Αν για ένα ζευγάρι μπορούμε με σιγουριά να πούμε στη Γη της Ελιάς πως είναι πολύ αγαπημένοι, τότε αυτοί είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο Φίλιππος και η Βασιλική. Οι δυο τους αψήφησαν το μίσος που υπήρχε ανάμεσα στις οικογένειές τους και έζησαν τον έρωτά τους χωρίς κανέναν δισταγμό.

Γρήγορα ήρθε και το πρώτο τους παιδί, ενώ στο τέλος της πρώτης σεζόν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία εντυπωσιακή και άκρως επεισοδιακή τελετή.

Παρά τον μεγάλο έρωτα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι πολλά. Το κύκλωμα τους έβαλε στο μάτι, όταν η Βιολέτα πλησίασε τη Βασιλική για να της ζητήσει τη βοήθειά της.

Οι άνθρωποι του Δημοσθένη απήγαγαν τον Φίλιππο και τη Βασιλική ωστόσο σύντομα τους άφησαν να φύγουν καθώς είδαν πως δεν γνώριζαν κάτι. Τα βάσανα δεν τελειώνουν εκεί. Η άφιξη της Κατερίνας στη Μάνη, της καλής φίλης της Στέλλας, θα ανατρέψει τα πάντα στην οικογένεια των Στεφανέων.

Γη της Ελιάς Βασιλική Φίλιππος χωρισμός

Η Κατερίνα θα προσποιηθεί πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και πως πρέπει να χειρουργηθεί προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τη Χάιδω. Για να βγάλει ακόμα περισσότερα χρήματα βέβαια, η Κατερίνα δε θα διστάσει να οργανώσει μέχρι και την απαγωγή του μωρού τους για να ζητήσει λύτρα.

Το τελειωτικό χτύπημα για τους δυο τους θα έρθει όταν η Κατερίνα προσπαθήσει να μπει ανάμεσά τους. Τα προβλήματα για το ζευγάρι έχουν συσσωρευτεί και κάπως έτσι, ο γάμος τους κινδυνεύει να διαλυθεί.

Η Χάιδω και ο Στάθης θορυβούνται έντονα από την εξέλιξη αυτή και βάζουν στόχο να σώσουν τον γάμο των παιδιών τους με κάθε κόστος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Το Αφεντικό παίρνει πίσω την εντολή θανάτου - Την γλιτώνει από βέβαιο θάνατο η...

Γη της Ελιάς: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον Αποστόλη Τότσικα - Η επική τούμπα που "τρέλανε" το Tik Tok