Από Ελένη Μήτση

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί τη Δευτέρα 3/10 στη σειρά ''Έρωτας φυγάς'' με την Αλεξάνδρα να οδηγείται με το ζόρι στην εκκλησία, την ώρα που ο Ιάσονας αποκαλύπτει τον έρωτα του για εκείνη...

Οι εξελίξεις για τον ''Έρωτα φυγά'' την Δευτέρα 3/10

Η Αλεξάνδρα οδηγείται με το ζόρι στην εκκλησία και η Μαργέτα δεν σταματάει να της θυμίζει ότι έτσι τους ξεπληρώνει για τη ζωή του Μάρκου. Ο Μάρκος, όσο δεν έχει νέα της, υποφέρει και γίνεται επιθετικός. Η Ελπίδα, η ανιψιά της Μαργέτας, προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει.

Η Γεωργία μισεί την Αλεξάνδρα όλο και πιο πολύ, πράγμα το οποίο θα ανακαλύψει η Μαργέτα, η οποία αγωνιά για τα επόμενα βήματα του σχεδίου της και την ύπαρξη διαδόχου στην οικογένεια Δεμερτζή.

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 4/10 στη σειρά

Η Αλεξάνδρα και ο Ιάσονας είναι στο ταξίδι του μέλιτος κι όσο αυτός της εκφράζει με κάθε ευκαιρία την αγάπη του, η Αλεξάνδρα προσπαθεί απεγνωσμένα να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Ο Μάρκος δέχεται τον χλευασμό των κρατουμένων, επειδή περιμένει ακόμα κάποια επικοινωνία απ’ την αγαπημένη του.

Ο αρχηγός τον προτρέπει να προχωρήσει με την ζωή του και να την ξεχάσει, όπως τον ξέχασε κι αυτή… Εντωμεταξύ ένας απρόσμενος επισκέπτης απ’ το παρελθόν της Αλεξάνδρας καταφτάνει στο αρχοντικό και φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Δεμερτζή…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος στον Έρωτα Φυγά - Βρίσκει τραγικό θάνατο ο...

Έρωτας φυγάς: ''Σπάει'' τη σιωπή του ο Ιάσονας - Αποκαλύπτει τον έρωτα του για την...