Από Ελένη Μήτση

Τα κακά μαντάτα δε θα αργήσουν να έρθουν, καθώς ο Παύλος Βρουλάκης έχει μπει στα νέα επεισόδια του Σασμού, πιο παθιασμένος από ποτέ με μοναδικό σκοπό του να πάρει εκδίκηση για τους δυο τελευταίους θανάτους στο σπίτι της Μαρίνας.

Στόχος είναι ο Αστέρης, ο δολοφόνος του Πετρή και η αναμενόμενη συνάντηση θα γίνει στο επεισόδιο του Σαββάτου 1/10. Ο Σταματάκης θα τον αντικρύσει με κομμένη την ανάσα, μην ξέροντας ποιος είναι όμως ο άντρας που έχει απέναντι του. Το ένστικτο ωστόσο θα λειτουργήσει, χωρίς να μπορεί να φανταστεί όλα όσα θα ζήσει από τα χέρια του Παύλου ο Αστέρης...

H συνάντηση του Αστέρη με τον Παύλο Βρουλάκη στο Σασμό

Παραλίγο θρήνος...ανατινάζουν τους Σταματάκηδες!

Στον Σασμό, ο Παύλος είναι αποφασισμένος να ξεπλύνει αυτός το αίμα των Βρουλάκηδων. Δίνει όρκο μπροστά σε όλους πάνω από τον τάφο του Άγγελου. Το μίσος και η οργή ξεχειλίζουν και ένας νέος κύκλος ανοίγει που φοβίζει τους πάντες και από τις δύο οικογένειες.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Παύλος δίνει το «στίγμα» του αμέσως και μάταια προσπαθούν να τον πείσουν τόσο η Μαρίνα όσο και ο παπα-Μιχάλης να σταματήσει το κακό, να μην πάρει εκδίκηση για κανέναν και για τίποτα. Ο Παύλος είναι αποφασισμένος και τα «μαντάτα» φτάνουν στους Σταματάκηδες. Πρώτος και καλύτερος ο Μαθιός, που έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο: «Έμαθα ότι θέλεις να μας ξεκληρίσεις, Παύλο Βρουλάκη. Εδώ είμαστε και δεν σε φοβόμαστε γιατί δεν έχουμε κάμει πράμα», τον προκαλεί ο Μαθιός, με τον Παύλο να τον απειλεί:

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

«Το είδα πως δεν έχετε κάνει πράμα. Κανέναν δεν αφήσατε. Μετά τον Μάρκο και τα κοπέλια του», του λέει και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει, γι’ αυτό και ο παπα-Μιχάλης ζητά ξανά από τον Παύλο: «Σταμάτα τις απειλές και ό,τι έχεις άλλο βάλει στο μυαλό σου και κοίτα να κάτσεις φρόνιμα, καμία εκδίκηση δεν θα πάρεις γΙα τον φόνο του Αγγελου. Εκείνοι που φταίνε θα τους αναλάβει η δικαιοσύνη», του επισημαίνει.

Την άλλη μέρα το βράδυ ακούγεται μια τεράστια έκρηξη που ακούστηκε σε όλο το χωριό: «Ήντα να γίνηκε; Από το σπίτι των Σταματάκηδων ακούστηκε, σαν να τους ανατινάξανε», λένε και τρέχουν να δουν. Κι όντως στο σπίτι της Καλλιόπης έχει γίνει έκρηξη και ο κόσμος στο χωριό είναι ανάστατος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Έρχεται το τέλος για την Αργυρώ με τον Σταύρο - Ο επεισοδιακός χωρισμός και το άλλο πρόσωπο του Γιαννιώτη

Σασμός: «Δαμάνη και Μάινα σας ευχαριστούμε!» - Ανατρίχιασε σύσσωμο το Twitter με το αντάμωμα της γιαγιάς Ειρήνης και του Παυλή