Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Γωγώ Μπρέμπου υποδύεται φέτος στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», την Όλγα Βασιλείου. Κόρη του πλούσιου κτηματομεσίτη Αργύρη Μαυράκη Σύζυγος του Αποστόλη. Μητέρα του Πάρη (δείτε εδώ την απόφαση που θα τους σοκάρει). Έχει τελειώσει οικοτροφείο θηλέων στην Ελβετία.

Δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή της και δεν έχει ζήσει ποτέ στον «πραγματικό κόσμο». Οι γονείς της, την έστειλαν να τελειώσει το σχολείο στο εξωτερικό γιατί εξαιτίας της φιλογερμανικής στάσης του πατέρα της στην διάρκεια του πολέμου, είχε δολοφονηθεί ο μικρός αδερφός της.

Γωγώ Μπρέμπου Παράδεισος των Κυριών

Ακόμη την ακολουθούν οι ψίθυροι ότι ο πατέρας ήταν δοσίλογος. Έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της και είναι ακόμα ερωτευμένη με τον σύζυγό της, παρόλο που ποτέ δεν πήρε την ανταπόκριση που αναζητούσε και έκανε αγώνα να τον αποδεχτεί ο πατέρας της. Είναι άνθρωπος γλυκός, υπομονετικός με μεγάλη κατανόηση και ενσυναίσθηση.

Στέκεται βράχος δίπλα στον γιο της και είναι έτοιμη να του συγχωρέσει ακόμα και τα μεγαλύτερα λάθη. Γλυκομίλητη ακόμα και όταν την προσβάλλουν, γίνεται «μάρτυρας» μέσα στο ίδιο της στο σπίτι, βάζοντας πάντοτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές της.

Οι αποκαλύψεις της Γωγώς Μπρέμπου για τον Παράδεισο των Κυριών

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις άγνωστες πτυχές του ρόλου της καθώς και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αποστόλη.

Σκιά στη ζωή της ότι ο πατέρας της ήταν δωσίλογος;

«Αυτό περισσότερο ακούγεται σεναριακά ως κατασκευασμένη κατηγορία. Και όχι ως πραγματικότητα».

Με το σύζυγο της, Αποστόλη, που την παντρεύτηκε από συμφέρον, είναι ερωτευμένη;

«Αυτό μένει να διερευνηθεί και να φωτιστεί στην ιστορία που θα διηγηθούμε».

Γωγώ Μπρέμπου Όλγα Βασιλείου

Πώς διαχειρίζεται το πρόβλημα τραυλισμού που αντιμετωπίζει ο γιος της, Πάρης;

«Με πολύ μεγάλη κατανόηση, ευαισθησία, σεβασμό και ίσως λανθασμένη υπερπροστασία. Κάτι πολύ γνώριμο, άλλωστε, στις σχέσεις μανάδων και γιων».

Ο Αποστολής αντιμετωπίζει το γιο του περιφρονητικά;

«Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο. Αλλά δεν μπορεί να αντιληφθεί πλήρως την ψυχολογική του κατάσταση. Με όσες γνώσεις έχει, προσπαθεί να κατανοήσει. Όμως, ίσως δεν είναι αρκετές...».

Πασίγνωστος συγγραφέας ο σύντροφος της Γωγώς Μπρέμπου

Η ηθοποιός έχει μεγάλο βιογραφικό γεμάτο από δουλειές στην τηλεοπτική και θεατρική καριέρα της, ωστόσο γνωρίζαμε πάντα ελάχιστα πράγματα για την προσωπική της ζωή την οποία προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και προσπαθεί να απασχολεί πάντα με την δουλειά της και όχι με κάτι άλλο.

Η Γωγώ Μπρέμπου, εδώ και περίπου 10 χρόνια, από το 2013 είναι ζευγάρι με τον πολύ γνωστό Έλληνα συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη, με τον οποίο έχουν κάνει μαζί και αρκετές εμφανίσεις.

Ο σύντροφος της Γωγώς Μπρέμπου από τον Παράδεισο των Κυριών

Ο ίδιος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Αυγούστου του 1966 και είναι εγγονός του συνιδρυτή του ΕΑΜ Χρήστου Χωμενίδη και του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ προπολεμικά Βασίλη Νεφελούδη. Αδελφός της εκ πατρός γιαγιάς του ήταν ο Δημήτρης Γληνός.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1990 και συνέχισε τις σπουδές του στη νομική στη Ρωσία και στην επικοινωνιολογία στην Αγγλία. Το 1993 εξέδωσε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο Το σοφό παιδί. Το συγκεκριμένο βιβλίο έγινε δεκτό με διθυραμβικές κριτικές. Ακολούθησαν άλλα εννέα μυθιστορήματα και τρεις συλλογές διηγημάτων. Δύο μυθιστορήματά του έχουν μεταφραστεί στη γαλλική γλώσσα, ένα στην ιταλική, δύο στην εβραϊκή, όπου Το Σοφό Παιδί βρέθηκε στη λίστα των ευπώλητων του Ισραήλ, ένα στην τούρκικη και μια συλλογή διηγημάτων στη λιθουανική.

Το μυθιστόρημά του Νίκη είναι ένα βιβλίο-χρονικό μιάς οικογένειας και παράλληλα ψηφιδωτό της ιστορίας της Ελλάδας στον 20ο αιώνα. Ο Χρήστος Χωμενίδης έχει καταπιαστεί στα γραπτά του με πολλά και ετερόκλιτα θέματα, από τη βιομηχανία του λαϊκού τραγουδιού στη Φωνή μέχρι την προ-ομηρική Ελλάδα στο Λόγια-Φτερά.

Μεταξύ άλλων έχει αρθρογραφήσει σε δεκάδες εφημερίδες και περιοδικά, με πιό πρόσφατες την εβδομαδιαία του συνεργασία με Τα Νέα και με το Capital. Από το 2002 μέχρι το 2010 διατηρούσε επίσης καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο. Από την άνοιξη του 2020, κάνει πόντκαστ στην πλατφόρμα pod.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Έξω φρενών η Βικτώρια - Πετάει στον δρόμο την...

Ο Παράδεισος των Κυριών: Χωρίς παντελόνι ο Πανταζάρας και ο Πλαΐνης στα καμαρίνια - Η ξεκαρδιστική στιγμή από τις πρόβες