Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα spoiler για τα νέα επεισόδια της νέας καθημερινής σειράς του Open, «Έρωτας Φυγάς» διαδέχονται το ένα το άλλο ενώ οι εξελίξεις που έρχονται στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας, είναι άκρως καταιγιστικές.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα (3-7/10) στον Έρωτα Φυγά

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 11

Η Αλεξάνδρα οδηγείται με το ζόρι στην εκκλησία και η Μαργέτα δεν σταματάει να της θυμίζει ότι έτσι τους ξεπληρώνει για τη ζωή του Μάρκου. Ο Μάρκος, όσο δεν έχει νέα της, υποφέρει και γίνεται επιθετικός. Η Ελπίδα, η ανιψιά της Μαργέτας, προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει. Η Γεωργία μισεί την Αλεξάνδρα όλο και πιο πολύ, πράγμα το οποίο θα ανακαλύψει η Μαργέτα, η οποία αγωνιά για τα επόμενα βήματα του σχεδίου της και την ύπαρξη διαδόχου στην οικογένεια Δεμερτζή.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 12ΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Η Αλεξάνδρα και ο Ιάσονας είναι στο ταξίδι του μέλιτος κι όσο αυτός της εκφράζει με κάθε ευκαιρία την αγάπη του, η Αλεξάνδρα προσπαθεί απεγνωσμένα να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Ο Μάρκος δέχεται τον χλευασμό των κρατουμένων, επειδή περιμένει ακόμα κάποια επικοινωνία απ’ την αγαπημένη του. Ο αρχηγός τον προτρέπει να προχωρήσει με την ζωή του και να την ξεχάσει, όπως τον ξέχασε κι αυτή… Εντωμεταξύ ένας απρόσμενος επισκέπτης απ’ το παρελθόν της Αλεξάνδρας καταφτάνει στο αρχοντικό και φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Δεμερτζή…

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 13ΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Ο Μάρκος καταδικάζεται στην εσχάτη των ποινών. Απελπισμένος γυρίζει στις φυλακές ως θανατοποινίτης. Τα νέα αυτά αναστατώνουν και την Αλεξάνδρα αλλά και την Ρηνιώ. Η Μαργέτα πηγαίνει την Αλεξάνδρα στον γιατρό και γυρίζουν με νέα χαρμόσυνα, αλλά παράκαιρα. Ο Ιάσωνας ευτυχισμένος που θα αποκτήσει διάδοχο θέλει να προσφέρει στην Αλεξάνδρα τα πάντα, εκείνη όμως δεν φαίνεται ανοιχτή να τα δεχτεί. Ο Μιχάλης ζητάει από την Ελπίδα διαζύγιο.

Έρωτας Φυγάς 3-7/10

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 14ΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Αγνοώντας τα σχέδια της Μαργέτας, ο Ιάσονας καθησυχάζει την Αλεξάνδρα λέγοντας της πως ο Μάρκος δεν θα εκτελεστεί. Η Ελπίδα αποφασίζει να βλάψει την Αλεξάνδρα, ενώ ο Μάρκος σχεδιάζει να αποδράσει από τη φυλακή. Ο Μιχάλης, μοναδικός σύμμαχος της Αλεξάνδρας, τη βοηθάει να φύγει από το αρχοντικό. Η Αλεξάνδρα καταφέρνει να φτάσει στην Αθήνα, αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…

Έρωτας Φυγάς νέα επεισόδια

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 15ΟΥ

Η Αλεξάνδρα έχει πάει στις φυλακές, για να δει τον Μάρκο. Ο Ιάσονας τη σταματάει και την γεμίζει απειλές σε περίπτωση που φύγει ξανά, χωρίς την άδειά του. Η Μαργέτα προσπαθεί να καταλάβει μέσα από τις μπερδεμένες πληροφορίες που της δίνει η Αθηνά ποιος αγόρασε το εισιτήριο της Αλεξάνδρας για την Αθήνα. Ο Μάρκος βρίσκεται στο νοσοκομείο υπό επιτήρηση. Λίγο πριν επιστρέψει στο κελί του, καταφέρνει να αποδράσει από το παράθυρο του μπάνιου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς: ''Σπάει'' τη σιωπή του ο Ιάσονας - Αποκαλύπτει τον έρωτα του για την...

Έρωτας φυγάς: Το άλλο πρόσωπο της Ρηνιώς βγαίνει στην φόρα