Από Πέννυ Μαστοράκου

Η μεγάλη ώρα έφτασε και τα ψέματα, τουλάχιστον τα περισσότερα γιατί σίγουρα έχουμε να δούμε και άλλα, τελειώνουν εδώ! Ο Παύλος Βρουλάκης επέστρεψε, και μετά την γιαγιά Ειρήνη, και την σκηνή που καθήλωσε όλο το τηλεοπτικό κοινό, εμφανίζεται σε ολόκληρη την οικογένειά του στον Σασμό!

Όλοι ξαφνιάζονται και κάνουν σαν να είδαν φάντασμα, και χαίρονται μόλις συνειδητοποιήσουν πως ζει! Το μόνο άτομο που δεν χαίρεται τόσο, θα δούμε στα επόμενα επεισόδια πως είναι η Μαρίνα, στην οποία θα δημιουργήσει μεγάλους μπελάδες με τον ερχομό του, αλλά και με την δίψα του για εκδίκηση!

Η Αργυρώ ανταμώνει τον θείο της Παύλο

Το επεισόδιο του Σαββάτου 1/10 φέρνει μαζί του την στιγμή που ο Παύλος επιστρέφει στο πατρικό σπίτι του Μάρκου, όπου βρίσκει σύσσωμη την οικογένειά του, όσους απέμειναν δηλαδή! Η Αργυρώ έντρομη ψελλίζει «Θείε Παύλο...» και αμέσως αγκαλιάζονται! Η στιγμή θα συγκινήσει και τους πιο δυνατούς, όπως και οι υπόλοιπες...

Παραλίγο θρήνος...ανατινάζουν τους Σταματάκηδες!

Στον Σασμό, ο Παύλος είναι αποφασισμένος να ξεπλύνει αυτός το αίμα των Βρουλάκηδων. Δίνει όρκο μπροστά σε όλους πάνω από τον τάφο του Άγγελου. Το μίσος και η οργή ξεχειλίζουν και ένας νέος κύκλος ανοίγει που φοβίζει τους πάντες και από τις δύο οικογένειες.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Παύλος δίνει το «στίγμα» του αμέσως και μάταια προσπαθούν να τον πείσουν τόσο η Μαρίνα όσο και ο παπα-Μιχάλης να σταματήσει το κακό, να μην πάρει εκδίκηση για κανέναν και για τίποτα. Ο Παύλος είναι αποφασισμένος και τα «μαντάτα» φτάνουν στους Σταματάκηδες. Πρώτος και καλύτερος ο Μαθιός, που έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο: «Έμαθα ότι θέλεις να μας ξεκληρίσεις, Παύλο Βρουλάκη. Εδώ είμαστε και δεν σε φοβόμαστε γιατί δεν έχουμε κάμει πράμα», τον προκαλεί ο Μαθιός, με τον Παύλο να τον απειλεί:

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

«Το είδα πως δεν έχετε κάνει πράμα. Κανέναν δεν αφήσατε. Μετά τον Μάρκο και τα κοπέλια του», του λέει και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει, γι’ αυτό και ο παπα-Μιχάλης ζητά ξανά από τον Παύλο: «Σταμάτα τις απειλές και ό,τι έχεις άλλο βάλει στο μυαλό σου και κοίτα να κάτσεις φρόνιμα, καμία εκδίκηση δεν θα πάρεις γΙα τον φόνο του Αγγελου. Εκείνοι που φταίνε θα τους αναλάβει η δικαιοσύνη», του επισημαίνει.

Την άλλη μέρα το βράδυ ακούγεται μια τεράστια έκρηξη που ακούστηκε σε όλο το χωριό: «Ήντα να γίνηκε; Από το σπίτι των Σταματάκηδων ακούστηκε, σαν να τους ανατινάξανε», λένε και τρέχουν να δουν. Κι όντως στο σπίτι της Καλλιόπης έχει γίνει έκρηξη και ο κόσμος στο χωριό είναι ανάστατος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Έρχεται το τέλος για την Αργυρώ με τον Σταύρο - Ο επεισοδιακός χωρισμός και το άλλο πρόσωπο του Γιαννιώτη

Σασμός: Ο εχθρός παραμονεύει - Η σοκαριστική συνάντηση του Παύλου Βρουλάκη με τον Αστέρη