Από Ελένη Μήτση

Η νέα σειρά του Μega ''Mαύρο ρόδο'' αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του την Δευτέρα 3/10 με τα πρώτα επεισόδια να περιγράφουν με γλαφυρό και παράλληλα συγκλονιστικό τρόπο δύο διαφορετικές ζωές.

Κόντρα στη θρησκεία και τα κοινωνικά στερεότυπα, που επιτάσσει μια πιο ψηλή τάξη θα συναντηθούν και παράλληλα συγκρουστούν. Ο λόγος για τον Πέτρο και την Ελισσάβετ, μια μοναχή και ένα φοιτητή αρχιτεκτονικής, που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα... (δείτε εδώ αναλυτικά τις ημέρες και τις ώρες που θα προβάλλεται το νέο σίριαλ).

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του ''Μαύρου ρόδου''

Η πρώτη γνωριμία του Πέτρου με την Ελισάβετ

Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του.

Μαύρο ρόδο

Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους θα αλλάξει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν.

Οι εξελίξεις για το δεύτερο επεισόδιο της σειράς

Οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι

Οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού. Ο Σαράντος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μια καινούργια αρχή στις σχέσεις του με το μοναστήρι. Η Πολυξένη ανακαινίζει την αποθήκη προκειμένου να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που του προκαλεί υποψίες.

Μαύρο ρόδο

Η Όλγα ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει πού θα γιορτάσει τα γενέθλια της. Ποιον συναντάει η Αγγελική κρυφά στο ξενοδοχείο;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Οι πρωταγωνιστές του ''Μαύρου ρόδου'' αποκαλύπτουν λίγο πριν την πρεμιέρα - Αντιθέσεις που θα σοκάρουν

Μαύρο Ρόδο spoiler: Τα πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση