Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Θοδωρής περνάει πού δύσκολα στη φυλακή των Παγιδευμένων, καθώς, όπως ήδη έχουμε εξηγήσει στο tv-24.gr, θα κινδυνεύσει να χάσει τη ζωή του. Παρόλα αυτά, τα νέα είναι ευχάριστα για τον ίδιο, διότι δεν θα μείνει για πάντα μόνος και αβοήθητος.

Στη ζωή του θα εμφανιστεί ένα νέο πρόσωπο, που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα στη σειρά, τον οποίο θα φέρει στη ζωή του νεαρού, ο μεγάλος του αδερφός, Δημήτρης. Πιο συγκεκριμένα, ο δεύτερος θα επισκεφθεί στην φυλακή έναν συγγενή τους, τον Γεράσιμο Μαρκέτο και θα του ζητήσει να κάνει ότι μπορεί να για να τον προστεύσει.

Εκείνος θα συμφωνήσει, διαβεβαίωνοντας τον ότι θα φροντίσει με τους ανθρώπους που ελέγχει στη πιάτσα να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στο Θοδωρή.

Ποιος είναι ο προστάστης του Θοδωρή στους Παγιδευμένους

Πρόκειται για τον παππού των δύο παιδιών, ο οποίος ήταν χρόνια απομακρυσμένος από την οικογένειά του. Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά, αλλά όταν ήταν ακόμη μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και τη μαφία. Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, ενώ ήταν φυγάς και είχε βρει καταφύγιο στη γενέτειρά του. Αφού πέρασε πολλά χρόνια μεταξύ Πειραιά και Κεφαλονιάς, συνελήφθη από τον αδελφό του που ήταν αστυνομικός, αλλά αθωώθηκε.

Μετά από αυτό, ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επαφή με την οικογένειά του. Ο Γεράσιμος, όμως, πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να γνωρίζει και να ελέγχει όλα όσα συμβαίνουν στον υπόκοσμο της περιοχής.

Παγιδευμένοι Μαρκέτος

Ο πραγματικός δολοφόνος αποκαλύφθηκε από το 2ο επεισόδιο

Οι Παγιδευμένοι έχουν προκαλέσει "σάλο" στο κανάλι του ANT1, αφού τα νούμερα τηλεθέασης έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Το μυστήριο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την δολοφονία της Μυρτώς και τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από αυτήν έχει καταφέρει να κρατήσει σε γωνία το κοινό, το οποίο αναζητά συνεχώς τον υπεύθυνο.

Το σίριαλ, όμως, είναι βασισμένο σε μία τούρκικη παραγωγή με αποτέλεσμα η λύση να μας έχει δοθεί απλόχερα. Δεν είναι γνωστό εάν και το ελληνικό σενάριο θα ακολουθήσει αυτή την πορεία, διότι ήδη έχει πραγματοποιηθεί μία αλλαγή αφού ο εραστής της Μυρτώς ήταν ο Άγγελος και όχι ο καθηγητής της, όμως αξίζει να γνωρίζουμε την αλήθεια, η οποία, μάλιστα, έγινε φανερή από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο.

Ο λόγος, λοιπόν, για τον Άγγελο, τον κολλητό φίλο της Άννας και συνέταιρό της στη δουλειά. Ο τρόπος που αποκαλύφθηκε; Τη στιγμή που η Άννα άκουγε συνέχεια το τραγούδι που της είχε αφιερώσει η αδελφή της πριν πεθάνει λέει: «Ο Άγγελος μου, ο θάνατος μου».

Παγιδευμένοι Άγγελος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Παντρεύονται ο Δημήτρης και η Άννα; Όλη η αλήθεια για την σχέση τους

Παγιδευμένοι: Έντρομος ο Δημήτρης! Αντιλαμβάνεται πως μπήκαν σπίτι του και...