Από Πέννυ Μαστοράκου

Τα όσα θα δούμε στην συνέχεια της σειράς, σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να τα φανταστούμε ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα! Ο λόγος για την δραματική σειρά Παγιδευμένοι, η οποία έχει καθηλώσει από το πρώτο λεπτό το τηλεοπτικό κοινό, και στα επόμενα επεισόδια θα τους αφήσει άφωνους!

Οι εξελίξεις διαδέχονται με ταχύτητα φωτός η μία την άλλη, και η ζωή του Δημήτρη βρίσκεται υπό διάλυση, την ώρα που η πρώην του Κατερίνα κάνει την εμφάνισή της στην σειρά δυσκολεύοντας την ζωή του με τον τρόπο της (δείτε εδώ την υποδοχή του Twitter προς το πρόσωπό της) αλλά και με το γεγονός ότι κάποιος μπήκε σπίτι του...

Διέρρηξαν το σπίτι του Δημήτρη

Ότι και να συμβαίνει πίσω από την πλάτη του δεν μπορεί να το αντιληφθεί, και το μόνο που κάνει είναι να συνεχίζει να σκαλίζει τις καταστάσεις μαζί με την Άννα.

Παγιδευμένοι

Ο Θοδωρής μέχρι στιγμής δεν μιλάει, και οι κινήσεις του Δημήτρη τραβούν την προσοχή ατόμων, τα οποία μπαίνουν σπίτι του δικαστή και το κάνουν φύλλο και φτερό! Ποιος ήταν, αν ήταν ένας, και κυρίως τι έψαχνε στο σπίτι του; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Η Άννα μαθαίνει τη σκληρή αλήθεια για την αδερφή της

Στους «Παγιδευμένους», η εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, Κατερίνας, περιπλέκει την κατάσταση, την ώρα που η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με τον Δημήτρη για το πώς θα χειριστούν την υπόθεση.

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Κοσμά, ο κόσμος της Άννας καταρρέει και με συνοδοιπόρο τον Δημήτρη βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στον δολοφόνο (δείτε εδώ ποιος είναι) ή μήπως όχι;

Η εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, Κατερίνας, περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται αιτία ο Δημήτρης να βρεθεί αντιμέτωπος με τον αδελφό της Σταύρο, τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχό του.
Ολα παίρνουν άλλη τροπή για την οικογένεια του Δημήτρη όταν στο σπίτι τους εισβάλλει ένας άγνωστος άντρας.

Η Αννα προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια, μέσω του Θοδωρή, με τον δικό της αντισυμβατικό τρόπο, έχοντας να αντιμετωπίσει την αντίθετη στάση του Δημήτρη. Το θέμα είναι αν θα της πει τελικά ο Θοδωρής την αλήθεια για τη μοιραία νύχτα του εγκλήματος.

Ο Κοσμάς στο μεταξύ υποψιάζεται ότι η Αννα είναι η δικηγόρος του φονιά της κόρης του, υποψίες οι οποίες θα επαληθευτούν. Μετά από μια σειρά εκρηκτικών αποκαλύψεων, ο Δημήτρης και η Αννα έχουν να αντιμετωπίσουν ηθικά και πρακτικά διλήμματα που ορθώνουν τοίχους ανάμεσά τους.

Παγιδευμένοι spoiler Άννα

Η Αννα μαθαίνει τι έκανε η αδελφή της το βράδυ που δολοφονήθηκε κι αυτή η σκληρή αλήθεια τη φέρνει αντιμέτωπη με τον Δημήτρη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Θοδωρής κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του μετά από μια απόπειρα εναντίον του. Κάποιος θέλει να τον βγάλει από τη μέση.

Κι ενώ όλα δείχνουν ότι ο δρόμος για την αλήθεια είναι κλειστός… μια ανακάλυψη της Αννας θα ανοίξει καινούρια μονοπάτια… πιο δύσκολα και πιο επικίνδυνα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Πάτα μας!» - "Ξεσάλωσε" το Twitter με το ξέσπασμα του «Εισαγγελέα» Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Εξελίξεις στον ΑΝΤ1 με τη σειρά «Παγιδευμένοι» - Έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (29/9)