Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία μέρα πέρασε από την πρεμιέρα της υπερπαραγωγής «Σμύρνη μου Αγαπημένη», της σειράς που πρόβαλε το βράδυ της Πέμπτης 22/9 ο Αντ1, και καθήλωσε το κοινό (δείτε εδώ την αποθέωση του Twitter στην σειρά), ξυπνώντας μνήμες από την κτηνωδία που βίωσαν οι Έλληνες και μη, εκατό χρόνια πριν στην καταστροφή της Σμύρνης.

Η Μιμή Ντενίση το ίδιο βράδυ παρευρέθηκε στο πάρτι για την βράβευση Ελλήνων που διέπρεψαν, και αποκάλυψε ότι η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» θα παιχτεί στη Νέα Υόρκη, αλλά και ότι γράφει το 2ο μέρος!

Οι αποκαλύψεις της Μιμής Ντενίση

Η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε ότι έχουν πολλά πράγματα στο εξωτερικό, ενώ η «Σμύρνη μου Αγαπημένη» θα παιχτεί στο Metropolitan Museum στη Νέα Υόρκη, καθώς και σε άλλα σημαντικά μέρη.

«Αυτή τη στιγμή, γράφω το δεύτερο μέρος, που θα κάνουμε σειρά», συμπλήρωσε η σεναριογράφος. Μάλιστα, εκτός από το 2ο μέρος και την προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» στη Νέα Υόρκη, επεσήμανε ότι γράφει και κάτι διαφορετικό πιο σύγχρονο, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα, αλλά ενθουσιάζοντάς μας με την αποκάλυψη.

Το Τwitter την αποθέωσε για την πρεμιέρα της σειράς

Η ταινία, που έγινε σειρά 4 επεισοδίων εξιστορεί τα βασικά σημεία από της Μικρασιατική καταστροφής με τη φρίκη και τον ξεριζωμό να συγκλονίζουν τους τηλεθεατές. Οι χρήστες του twitter παραδέχτηκαν το κανάλι για το εγχείρημα αυτό, δίνοντας βέβαια όλα τα εύσημα στην αξεπέραστη Μιμή Ντενίση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κλαίνε ή γελάνε στον ΑΝΤ1; Τα νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα (22/9) της σειράς ''Σμύρνη μου αγαπημένη''

Σμύρνη μου αγαπημένη: Από την δόξα στην απόλυτη καταστροφή και την σφαγή