Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην Elif, η μεγάλη στιγμή για την Κιγιμέτ και τη Μελέκ έχει πια φτάσει και οι δύο γυναίκες έρχονται ξανά πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά αυτή τη φορά κρατώντας η καθεμία άλλα όπλα για να πολεμήσει η μία την άλλη (δείτε εδώ πώς θα τελειώσει η σειρά).

Η Μελέκ λέει στον Κερέμ ότι ανέλυσε τα φάρμακα που λαμβάνει η Ματσιντέ σε ένα εργαστήριο: «Είχα προσέξει την περίεργη συμπεριφορά που είχε και έτσι αποφάσισα να τα πάω για ανάλυση! Αλλά δυστυχώς δεν έχω τα αποτελέσματα», του λέει. Ο Κερέμ δεν είναι πια καχύποπτος απέναντι στη Μελέκ και προσπαθεί να πάρει τα αποτελέσματα του εργαστηρίου.

Elif Μελέκ Κερέμ

Ο Μαχίρ νιώθει υπερβολικά ένοχος για όλα και σχεδόν ομολογεί στην αστυνομία, αλλά ένα τηλεφώνημα από τη Μελέκ που τον προσκαλεί για δείπνο τα αλλάζει όλα.

Στο σπίτι της Μελέκ υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα και είναι πολύ χαρούμενες. Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι και πάλι μαζί. Ωστόσο, η Ελίφ έχει έναν εφιάλτη και ευτυχώς όταν ξυπνάει βλέπει τη μητέρα της δίπλα και ηρεμεί.

Από την άλλη, η Μελέκ θέλει να μάθει τι έκανε η Κιγιμέτ στην Ελίφ όσο ήταν στη φυλακή. Η Ελίφ αναφέρει μερικά πράγματα που κάνουν τη Μελέκ και την Ασλί να αναρωτιούνται και να λυπούνται. «Δεν μου φερόταν καθόλου καλά, αλλά ο Κερέμ, η Χουμεϊρά και ο Μαχίρ ποτέ δεν με πείραξαν», της λέει. Και συνεχίζει: «Ένα πρωί είχε πεταμένα ρούχα στο κρεβάτι της και είδα ότι σ' ένα πουκάμισο υπήρχε αίμα. Όταν με είδε θύμωσε μαζί μου και μου είπε να μην πειράζω τα πράγματά της». Στο μεταξύ, ο Μαχίρ προσπαθεί να έρθει κοντά στη Μελέκ και όλοι το καταλαβαίνουν, αλλά η Μελέκ αρνείται ότι ο Μαχίρ νιώθει κάτι για εκείνη. Παράλληλα αποκαλύπτει στον Μαχίρ την πληροφορία με το ματωμένο πουκάμισο που της είπε η Ελίφ.

Το ένοχο πουκάμισο της Κιγιμέτ αποκαλύπτεται και η Χουμεϊρά θέλει να λύσει τις απορίες της. Η Κιγιμέτ βρίσκει μια δικαιολογία και καλύπτει την ύπαρξη αίματος στο ρούχο της.

Elif Κιγιμέτ Χουμεϊρά

Η Μελέκ ανησυχεί μήπως η Κιγιμέτ τα βάλει ξανά μαζί της ή με τη Ματσιντέ. Στο μεταξύ, ο Μαχίρ μαθαίνει ότι η δικηγόρος Φικρέτ δολοφονήθηκε στο δάσος, θυμάται το ματωμένο πουκάμισο και είναι σχεδόν σίγουρος πως η Κιγιμέτ τη σκότωσε και αυτό τον σοκάρει. Τηλεφωνεί στη μητέρα του και τη ρωτάει: «Πού ήσουν το βράδυ πριν από τη δίκη της Μελέκ;». Και η Κιγιμέτ σοκάρεται καθώς δεν περίμενε να δεχτεί αυτή την ερώτηση, αλλά λέει ψέματα πως βρισκόταν στην έπαυλη.

Ο Μαχίρ όμως είναι αποφασισμένος να βρει αυτό το ματωμένο πουκάμισο, του οποίου η μοίρα είναι στα χέρια της Γκιουλσούμ γιατί είναι αυτή που είναι υπεύθυνη για το πλύσιμο των ρούχων στην έπαυλη. Για καλή τύχη όλων, όμως, ξεχνάει να πλύνει το συγκεκριμένο!

Η Ματσιντέ προσκαλεί τη Mελέκ, την Ελίφ και την Ασλί στην έπαυλη για δείπνο προκειμένου να σπάσει ο πάγος ανάμεσα στη Μελέκ και την Κιγιμέτ. Η Ασλί δεν θέλει να πάει γιατί φοβάται την Κιγιμέτ. Αντίθετα, η Μελέκ δεν φοβάται καθόλου και θέλει ακόμα και να την αντιμετωπίσει: «Είμαι πια πολύ δυνατή και έτοιμη να την αντιμετωπίσω! Δεν τη φοβάμαι». Ως εκ τούτου, η Ασλί αποφασίζει να πάει στην έπαυλη και εκείνη για να μην αφήσει μόνη τη φίλη της. «Δεν έχουμε τελειώσει εμείς οι δύο! Θα πληρώσεις για όσα έκανες στον γιο μου. Βάλ’ το καλά στο κεφάλι σου αυτό που σου λέω».

Στην έπαυλη το ματωμένο πουκάμισο προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στην Κιγιμέτ. Επιπλέον, θυμώνει πολύ με τη Ματσιντέ και την υπόλοιπη οικογένεια επειδή όλοι τους, ακόμη και ο Κερέμ, φέρονται καλά στη Μελέκ και μάλιστα την έχουν καλέσει και για δείπνο. Δεν ξέρει πια τι να κάνει, πώς να αντιδράσει. Ο Μαχίρ ενημερώνει τη Μελέκ για τον θάνατο της Φικρέτ και στη συνέχεια βρίσκει το πουκάμισο.

Η Κιγιμέτ τον πιάνει στα πράσα και εκείνος της ρίχνει την ευθύνη για τον θάνατο της δικηγόρου. «Δεν θα έκανα ποτέ φόνο! Σε παρακαλώ γιε μου πώς μπορείς να πιστεύεις κάτι τέτοιο για εμένα; Με πληγώνεις πολύ με αυτά που σκέφτεσαι», του λέει, αλλά εκείνος της απαντά: «Λέγε ό,τι θέλεις, εμένα πια μη με υπολογίζεις! Δεν σε πιστεύω πια». Την ίδια ώρα, η Ελίφ και η Ματσιντέ συζητούν, ενώ ο Κερέμ και η Ασλί κοιτάζονται με την άκρη των ματιών τους. Η Μελέκ είναι σκεπτική και πιεσμένη. Την επόμενη μέρα, ο Μαχίρ δίνει το ματωμένο πουκάμισο σε ένα εργαστήριο για ανάλυση.

Elif Μαχίρ Κιγιμέτ

Η μοιραία συνάντηση της Κιγιμέτ με την Μελέκ στην Elif

Η Μελέκ συναντά την Κιγιμέτ στην παραλία. Και οι δύο έχουν αυτοπεποίθηση. Η Κιγιμέτ αρχικά υποτιμά τη Μελέκ, όμως εκείνη παραμένει ψύχραιμη. «Ήθελα να κάνουμε αυτή τη συνάντηση για να ξέρεις με ποια έχεις να πολεμήσεις πια. Η Μελέκ που ήξερες δεν υπάρχει πια. Δεν σε φοβάμαι πια. Το τέλος σου είναι κοντά και θα το βάλω εγώ», της λέει η Μελέκ.

Η Κιγιμέτ βγαίνει εκτός εαυτού και αρχίζει να την απειλεί πως θα καταστρέψει όποιον αγαπάει! Η Μελέκ με χαμόγελο γυρίζει την πλάτη της και φεύγει. Στο μεταξύ, ο Μαχίρ παίρνει τα αποτελέσματα και σύμφωνα με αυτά η μητέρα του έλεγε την αλήθεια. Τη συναντάει για να της ζητήσει συγγνώμη. Φυσικά όλο αυτό ήταν σχέδιο της Κιγιμέτ για να γλιτώσει, αλλά δεν γνωρίζει πως η Μελέκ στη συνάντησή τους την ηχογραφούσε. Ο Κερέμ παίρνει στα χέρια του τα αποτελέσματα από τα χάπια και καταλαβαίνει πως η Μελέκ έλεγε την αλήθεια.

Elif Κερέμ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif: Ο Μαχίρ προσεγγίζει ερωτικά τη Μελέκ

Άσχημα μαντάτα για την Elif στο Star - Έγινε γνωστό πως...

TAGS