Από Στέλλα Μούτσιου

Ο κακός χαμός θα γίνει στο σημερινό (29/9) επεισόδιο στον Παράδεισο των Κυριών, καθώς επιτέλους η Βικτώρια θα "ανοίξει τα χαρτιά της" προς το κοινό και όλοι θα καταλάβουν το πανούργο σχέδιό της. Η ίδια προσπαθεί να ελέγξει την ανιψιά της, Αμαλία, και να την πείσει να παντερυτεί τον Πάρη.

Εκείνη αρνείται, παρόλο που υπόσχεται να μην ξαναδεί ποτέ τον μεγάλο της έρωτα, αλλά η Βικτώρια δεν μπορεί να το αφήσει έτσι και για να εκπληρώσει την επιθυμία της, αλλά και του πατέρα της νεαρής στον οποίο έχει αδυναμία, τον δηλητηριάζει για να τον κάνει να αρρωστήσει και να την τρομάξει.

Απόσπασμα από τη στιγμή που η Βικτώρια δηλητηριάζει τον πατέρα της Αμαλίας στον Παράδεισο των Κυριών

Τι χωρίζει τις δυο γυναίκες

"Φουρτούνες" έρχονται στον Παράδεισο των Κυριών, καθώς δύο πολύ έντονες προσωπικότητες της σειράς έρχονται συνεχώς σε σύγκρουση. Ο λόγος για την Αμαλία και την Βικτώρια.

Σε τι οφείλεται, όμως, η αντιζηλεία τους; Η Βικτώρια δείχνει να φθονεί την Αμαλία για πολλούς λόγους. Όλα ξεκινούν από τα παιδικά χρόνια της πρώτης, η οποία ένιωθε παραγκονισμένη σε σύγκριση με την αδερφή της, που ήταν και η μητέρα της δεύτερης.

Γι' αυτό δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στον ανιψιό της, τον Άγη και τον ξεχωρίζει εμφανώς από την Αμαλία. Όμως, δεν είναι το παρελθόν της δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποία αισθάνεται ζήλεια απέναντι στη νεαρή κοπέλα. Οι δυο τους μένουν με τον Χριστόφορο, το πρώην σύζυγο της αδερφής της, ο οποίος δίνει όλη του την προσοχή στην Αμαλία και αυτό την εξοργίζει. Αυτό, λοιπόν, είναι που θα την φτάσει στα άκρα.

Ο Παράδεισος των Κυριών

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών - αποκλειστικό: Εφιάλτης για τη Μιράντα! Έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χρηστίδη

Ανατροπή στον ALPHA με τον Παράδεισο των Κυριών - Τι συνέβη