Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (29/9) επεισόδιο της νέας αγαπημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, μιας και η Βικτώρια, προκειμένου να πείσει την Αμαλία να παντρευτεί τον Πάρη, δε διστάζει να δηλητηριάσει τον πατέρα της.

Τι θα δούμε σήμερα (29/9) στον Παράδεισο των Κυριών

Επεισόδιο 8

Ο Ντίνος πηγαίνει στο τμήμα για κατάθεση, αλλά σύντομα καταλαβαίνει πως ο αστυνόμος Χρηστίδης πάει να του φορτώσει τον φόνο του Αριστείδη. Πίσω στον Παράδεισο η Ζηνοβία, η Μιράντα και ο Μάρκος ανησυχούν για τον εξαφανισμένο Ντίνο. Η Αμαλία επιστρέφοντας στο σπίτι της, μαθαίνει ότι το βράδυ περιμένουν τον Πάρη και την οικογένειά του για φαγητό.

Η ιδέα και μόνο να συναντήσει τον Πάρη την τρομοκρατεί. Ο Μεμάς ψάχνει τρόπο να πει στον Βλησσάρη ότι πρέπει να φύγει απ’ το σπίτι τους, γιατί καταφθάνουν η μητέρα του και η αδερφή του. Η Αμαλία δεν δέχεται επ’ ουδενί λόγω να συναντήσει τον Πάρη αλλά, η Βικτώρια για ακόμη μία φορά χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, για να πετύχει το σκοπό της.

Ο Παράδεισος των Κυριών επεισόδιο τρίτης

Αποκλειστικό: Θανάσιμος κίνδυνος για τον Ντίνο! Η ζωή του απειλείται

Στον Παράδεισο των Κυριών, ο Ντίνος είναι πλέον σίγουρος ότι πάνε να του φορτώσουν τον φόνο του Αριστείδη και προσπαθεί να μάθει ποιος και γιατί κρύβεται από πίσω. Την ίδια στιγμή όμως, οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη και τα σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος βγαίνουν μοιραία στο φως.

Όσο ο Ντίνος αγωνιά για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την αστυνομία, η Αμαλία στο σπίτι της έρχεται αντιμέτωπη με νέες δυσκολίες: «Δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγω από εδώ. Θα τρελαθώ, δεν αντέχω άλλο», λέει στην Πολυξένη, η οποία συνεχίζει να της δίνει κουράγιο. Την ίδια στιγμή μια καινούρια ιδέα της Πιπίτσας για να μπει στα μεγάλα σαλόνια, βρίσκει τον Μάρκο και πάλι αντίθετο: «Σε παρακαλώ σύνελθε, δεν είναι για μας αυτά τα πράγματα», της επισημαίνει.

Την ίδια ώρα η Πολυξένη δέχεται τις ερωτικές πιέσεις του Αγη, που την έχει στριμώξει για τα καλά: «Ελα, μη μου κάνεις τη ζόρικη, μου αρέσεις και το ξέρεις», της λέει και της δίνει ένα φιλί. Ωστόσο δεν δείχνει η Πολυξένη να σοκάρεται τόσο πολύ, μάλιστα αυτή η κατάσταση με τον Αγη μάλλον της δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα.
Στο μεταξύ έχουν έρθει από το χωριό η Ρήνα και η Ζαχαρούλα και έχουν φτάσει στο φτωχικό του Μεμά και του Πασχάλη και όχι μόνο. Όλα δείχνουν ότι μάνα και κόρη ήρθαν για να ταράξουν για τα καλά τη ζωή των δύο αδελφών.

Παράλληλα ο Πάρης τριγυρίζει σαν αγρίμι και σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του, την ώρα που η Αμαλία δεν λέει να ξεκολλήσει από τον Ντίνο. Μέσα του κυριαρχούν διάφορα συναισθήματα, όπως φόβος, μίσος, εκδίκηση και λύπη, ενώ χωρίς κανείς να το περιμένει, ο Πάρης ανακοινώνει στους γονείς του μια ανατρεπτική απόφαση που έχει πάρει: «Θα πάμε στους Μπουραντάδες και θα πάρουμε πίσω την πρόταση. Θα ακυρώσουμε τους αρραβώνες με την Αμαλία», λέει στην Ολγα και τον Αποστόλη που μένουν άναυδοι.

Η μεγάλη ημέρα για τα δοκιμαστικά έφτασε στον Παράδεισο! Ολα δείχνουν ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, ενώ και οι εκπλήξεις είναι ακόμα μεγαλύτερες, και όχι για όλους ευχάριστες! Την ίδια στιγμή η Ζηνοβία μένει έκπληκτη όταν ο Ντίνος της εξομολογείται: «Ο αστυνόμος έχει κάποιους λόγους που πρέπει να μάθω άμεσα και θέλει να μου φορτώσει τον φόνο τού Αριστείδη. Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω κάθε λόγο να φοβάμαι ότι αν δεν μάθω κάποια πράγματα γρήγορα, θα τα καταφέρει», της ομολογεί.

Στο μεταξύ η Πιπίτσα δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που της δείχνει πως ο Μάρκος για ακόμη μια φορά της κρύβει πράγματα και προβληματίζεται. Την ίδια ώρα ο Αποστόλης ψάχνει βοήθεια στη Βικτώρια, αλλά η επίσκεψή του στον Παράδεισο του επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Λίγο αργότερα ο Ντίνος μαθαίνει για το δείπνο στο σπίτι του Μπουραντά και ζητάει εξηγήσεις από τον Μάρκο: «Εμαθα θα πας στο σπίτι του Μπουραντά για φαγητό. Σου έχω πει, Μάρκο, ότι σε θωρώ δικό μου άνθρωπο κι αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να είσαι, καλύτερα να φύγεις. Ε, τι έγινε λοιπόν; Γιατί αυτό το δείπνο; Έχεις κάποια εξήγηση;», τον ρωτάει εκνευρισμένος. Στο μεταξύ ο Πάρης πλησιάζει την Αμαλία και της λέει: «Ζήτησα από τους γονείς μου να ακυρωθεί ο αρραβώνας μας», τα πάντα όμως αλλάζουν για τον ίδιο όταν μαθαίνει ότι πήγε η Πολυξένη στον «Παράδεισο». Παράλληλα όμως οι γονείς τους δεν δέχονται την πρόταση του Πάρη και τόσο ο Αποστόλης όσο και ο Χριστόφορος δείχνουν αποφασισμένοι να τους παντρέψουν. Την ίδια στιγμή η Βικτώρια δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Θανάση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών: «Άγη θα φας μπάτσα!» - Τα "γαλλικά" του Twitter στον Λεκάκη με αφορμή τον Πανταζάρα

Παράδεισος των κυριών: «Σταμάτα να ξεσπάς στην Μιράντα μας!» - Το Twitter "απειλεί" ανοιχτά τον Ντίνο για την συμπεριφορά του