Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Παράδεισο των Κυριών, η Mιράντα ζει μέσα στον τρόμο, μην τυχόν και συναντήσει τον αστυνόμο Θανάση Χρηστίδη. Η κοπέλα, η οποία έχει περάσει πολύ δύσκολα χρόνια και γνωρίζοντας ότι ο Χρηστίδης είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά της κατέστρεψε τη ζωή, δεν μπορεί ούτε να τον αντικρίζει. Ωστόσο δεν θα μπορέσει για πολύ να κρύβεται και μοιραία θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του, την ώρα που οι ανατροπές στις ζωές όλων δεν έχουν τελειωμό!

Η Αμαλία μαθαίνει ότι απολύθηκε η Πολυξένη και αντιδράει αναπάντεχα, ενώ η Βικτώρια πιέζει τον Μπουραντά να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο (δείτε εδώ γιατί φοβάται για τη ζωή του). Την ίδια ώρα ο Αποστόλης μαθαίνει ότι ο Ντίνος εκτός από τη διαθήκη, είχε κι έναν άλλο λόγο να θέλει νεκρό τον Αριστείδη. Ωστόσο μια δυσάρεστη είδηση πρόκειται να φέρει μεγάλες ανατροπές.
Η Αμαλία ανησυχεί για τον Ντίνο, μετά από ένα απρόσμενο νέο που της μεταφέρει ο Άγης, ενώ ο Αποστόλης συναντιέται με τον Ζήση για να ενημερωθεί για τις κινήσεις του Ντίνου, αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο γι’ αυτά που φτάνουν στα αυτιά του Μπουραντά, εξαιτίας του.

Η Μιράντα καταρρέει από τις απειλές στον Παράδεισο των Κυριών

Την ίδια στιγμή στον Παράδεισο, οι αστυνόμοι Θανάσης Χρηστίδης με τον συνεργάτη του Σωτήρη παίρνουν συμπληρωματικές καταθέσεις απ’ όλους τους υπαλλήλους. Η Μιράντα μόλις τους βλέπει είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα και προσπαθεί και πάλι να κρυφτεί από τον Θανάση. Θα μπορέσει αυτή τη φορά να αποφύγει τη συνάντηση με το παρελθόν της;

Ο Παράδεισος των Κυριών Μιράντα
Instagram @evagelia_siriopoulou_official

Η Μιράντα μετά τις απειλές που δέχθηκε είναι έτοιμη να καταρρεύσει, ενώ ο Θανάσης δείχνει αποφασισμένος να θολώσει τα νερά και παραδόξως σε αυτή του την προσπάθεια βρίσκει συμμάχους που δεν τους περίμενε κανείς. Άραγε θα καταφέρει να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Μιράντας; Πώς θα κινηθεί ο Ντίνος μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν για τη βραδιά του φόνου;

Παράδεισος των Κυριών Θανάσης

Στο μεταξύ η Όλγα είναι έτοιμη να αποδεχτεί ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη. Καινούρια δεδομένα όμως την τρομάζουν και την οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις. Η Αμαλία προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον πατέρα της, που την έπιασε να το σκάει από το σπίτι όσο ο Ντίνος την περιμένει με ανυπομονησία απέξω για το ραντεβού τους. Ο Βλησσάρης από την άλλη έχει βολευτεί και νιώθει πολύ άνετα εκεί που φιλοξενείται, όμως μια περίεργη επίσκεψη θα του αλλάξει τη διάθεση.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί αύριο σε όλα τα περίπτερα με 1,5€!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των Κυριών (29/9): Αδίστακτη η Βικτώρια - Δηλητηριάζει τον...

Ανατροπή στον ALPHA με τον Παράδεισο των Κυριών - Τι συνέβη