Από Πέννυ Μαστοράκου

Με νεύρα φαίνεται πως παρακολούθησαν οι χρήστες του Twitter το επεισόδιο της Τετάρτης 28/9 στον Παράδεισο των Κυριών, καθώς μετά τον Άγη και τα σχόλια που δέχτηκε για τον τρόπο του προς την Πολυξένη, σειρά είχε ο Ντίνος τον οποίο επίσης έκραξαν!

Ο λόγος όμως ήταν διαφορετικός, καθώς τον Ντίνο τον στόλισαν για την άσχημη συμπεριφορά του στην γλυκύτατη Μιράντα η οποία κουβαλάει και εκείνη τον δικό της σταυρό (δείτε εδώ το spoiler της Συριοπούλου για τον ρόλο της στην σειρά).

To ξέσπασμα του Ντίνου στη Μιράντα αναστάτωσε το Twitter

Ειδικότερα οι χρήστες μόλις είδαν το προσωπάκι της να συννεφιάζει μετά την "κατσάδα" του, έσπευσαν να του βάλουν τις φωνές με τα σχόλιά τους τα οποία και απόψε κεντάνε!

Το μυστικό πίσω από την επιτυχία της σειράς

Από την πρεμιέρα της κιόλας (στην οποία σάρωσε στα νούμερα τηλεθέασης) ο κόσμος την είχε ξεχωρίσει, και είναι ήδη μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές για αυτή τη χρονιά. Ο λόγος για την δραματική σειρά εποχής του Alpha, τον Παράδεισο των Κυριών, η οποία έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, οι πρωταγωνιστές της μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δεν Γίνεται, η οποία βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς, και έκανε ο καθένας μία μικρή αποκάλυψη για τον ρόλο του στη σειρά, αλλά και για την εμπειρία τους μέχρι στιγμής.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, που τον απολαμβάναμε στον «Σασμό», αναφέρει: «Το ενδιαφέρον για μένα είναι ότι ένας διαφορετικός ρόλος σε σχέση με τον προηγούμενο στον “Σασμό”.Η σειρά έχει μια κομψότητα και φινέστα, έχει τον «αφρό της σαμπάνιας» που θα το αγαπήσει ο κόσμος».

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής υποδύεται τον Αποστόλη Βασιλείου έναν «προικοθήρα που έχει πολλά θέματα με τον γιο του. Τον θέλει πιο σκληρό, πιο “άντρα” κατά την εποχή. Είπα το “ναι” γιατί ήταν τελείως αντίθετο με τον προηγούμενό μου ρόλο. Είναι πιο σκοτεινός». Ο Νίκο Λεκάκης επίσης ανέφερε για τον ήρωά του: «Υποδύομαι τον Άγη Μπουραντά, έναν μπον βιβέρ. Θέλει να ζήσει τη ζωή του πιο ανάλαφρα που στα μάτια μου φαντάζει ότι απορρίπτει αυτόν που τον απορρίπτουν».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοκ στον ALPHA με τον Σασμό και τον Παράδεισο των Κυριών - «Ισοπέδωσαν» τον ανταγωνισμό στην τηλεθέαση

«Και τα καλά και τα κακά σχόλια...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Αργύρη Πανταζάρα για την επιτυχία του «Παράδεισου των Κυριών»