Από Πέννυ Μαστοράκου

Πόσες ακόμη πίκρες να αντέξει η Άννα στους Παγιδευμένους; Μάλλον πολλές καθώς όπως συνεχίζουν οι καταθέσεις, τόσο συνεχίζουν να αποκαλύπτονται μυστικά που δεν είχε φανταστεί κανείς ότι θα άκουγε για την Μυρτώ. Η νεαρή δεν είχε μόνο διπλή ζωή, αλλά είχε και πολλά μυστικά που δεν συνάδουν με την ηλικία της όπως σχέση με τον παντρεμένο καθηγητή της (για τον οποίο μιλά και ο Θοδωρής και τον "καίει"), γεγονός που θα αφήσει τους πάντες άφωνους.

Η Άννα καταρρέει ξανά μόλις μάθει τι πέρναγε η Μυρτώ

Όπως ξέρουμε ήδη, ο καθηγητής διατηρούσε παράνομη σχέση μαζί της και την είχε καλέσει στο σπίτι του, με σκοπό να περάσουν μαζί το βράδυ και τους έπιασε η γυναίκα του. Εκείνη έδειρε την Μυρτώ και την πέταξε στο δρόμο από όπου την μάζεψε ο Θοδωρής. Το ζευγάρι αυτό αφήνεται ελεύθερο παρότι δεν ευθύνεται για τον θάνατό της αλλά ο καθηγητής είναι ένοχος για την κακοποίησή της, κάτι που κάνει την Άννα να καταρρεύσει με τις λεπτομέρειες που ακούει!

Δεν το είχε προσέξει κανείς - Ο δολοφόνος αποκαλύφθηκε από το 2ο επεισόδιο

Οι Παγιδευμένοι έχουν προκαλέσει "σάλο" στο κανάλι του ANT1, αφού τα νούμερα τηλεθέασης έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Το μυστήριο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την δολοφονία της Μυρτώς και τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από αυτήν έχει καταφέρει να κρατήσει σε γωνία το κοινό, το οποίο αναζητά συνεχώς τον υπεύθυνο.

Το σίριαλ, όμως, είναι βασισμένο σε μία τούρκικη παραγωγή με αποτέλεσμα η λύση να μας έχει δοθεί απλόχερα. Δεν είναι γνωστό εάν και το ελληνικό σενάριο θα ακολουθήσει αυτή την πορεία, διότι ήδη έχει πραγματοποιηθεί μία αλλαγή αφού ο εραστής της Μυρτώς ήταν ο Άγγελος και όχι ο καθηγητής της, όμως αξίζει να γνωρίζουμε την αλήθεια, η οποία, μάλιστα, έγινε φανερή από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο.

Ο λόγος, λοιπόν, για τον Άγγελο, τον κολλητό φίλο της Άννας και συνέταιρό της στη δουλειά. Ο τρόπος που αποκαλύφθηκε; Τη στιγμή που η Άννα άκουγε συνέχεια το τραγούδι που της είχε αφιερώσει η αδελφή της πριν πεθάνει λέει: «Ο Άγγελος μου, ο θάνατος μου».

Παγιδευμένοι Άγγελος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν είναι εισαγγελέας, πολυεργαλείο είναι!» - Πήρε "φωτιά" το Twitter με την απόπειρα αυτοκτονίας του Ορκόπουλου στους Παγιδευμένους

«Σοκ!» -Η "παγιδευμένη" Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ αποκαλύπτει για την πρώτη συνάντηση με τον Λεβεντογιάννη