Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (28/9) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς (δείτε εδώ ένα καυτό αποκλειστικό για τα επόμενα επεισόδια) μιας και η μικρή Αγγελική θα θέσει τον εαυτό της σε κίνδυνο και θα κάνει την οικογένειά της να καρδιοχτυπά.

Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 10

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της, ενώ ο Γιώργης συνεχίζει να είναι αδιάφορος μαζί της. Ο Αλέξης παλεύει ανάμεσα στην ψύχωση που έχει με τη Μυρτάλη και τη συμπάθεια που τρέφει για τον Χρήστο, με αποτέλεσμα να θολώνει το μυαλό του κάθε φορά που τους βλέπει.

Η Ράινα πιάνει δουλειά στο κλαμπ και ξεκινά τις κοινωνικές επαφές στο χωριό. Η Μαρίνα πιέζει τη Μυρτάλη να λογικευτεί. Η μικρή Αγγελική θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο όταν πλησιάζει την πισίνα χωρίς σωσίβιο και κάνει όλη την οικογένεια να καρδιοχτυπήσει. Η Ισμήνη βλέπει κατά λάθος το βίντεο της δολοφονίας και ζητά εξηγήσεις από τον Λυκούργο, ο οποίος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια. Η Κατερίνα, μια φίλη της Στέλλας, επικοινωνεί μετά από καιρό με τη Χάιδω.

Τι θα δούμε αύριο (29/9)

Η αποκάλυψη ότι η Ασπασία έβαλε «χέρι» στο χρηματοκιβώτιο του Δημοσθένη, προκαλεί την οργή του. Την προσβάλλει και μετά τη διώχνει από το σπίτι. Στο μεταξύ, η Αρετή σοκάρεται από την είδηση του γάμου του Στέφανου με την Ελένη στην Ισπανία. Ο Αλέξης καταφέρνει να κλείσει ραντεβού με τη Μυρτάλη, αλλά την τελευταία στιγμή εκείνη του το ακυρώνει για να συναντηθεί με τον Χρήστο, με αποτέλεσμα εκείνος να τρελαθεί από ζήλια και θυμό. Η δίκη της Αθηνάς συνεχίζεται με τους μάρτυρες υπεράσπισης.

Η βαλλιστική εξέταση του όπλου του Ιπποκράτη ίσως αλλάξει την πορεία της υπόθεσης, αλλά ο Λυκούργος φαίνεται να μην υπολογίζει ιδιαίτερα σε αυτή. Η Ιουλία καλεί τον Στάθη για καφέ και ο Κουράκος τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος στη Γη της Ελιάς - Πέφτει σε κώμα και πεθαίνει ο...

Γη της Ελιάς: Τους ξεμπροστιάζει χωρίς έλεος - Η Μυρτάλη αποκαλύπτει το νέο ζευγαράκι της Αρεόπολης στην...