Από Ελένη Μήτση

Όπως σας έχουμε πει εδώ και ημέρες το αγαπημένο πρόγραμμα ''Σασμός'' θα προβάλλει ένα νέο επεισόδιο την Κυριακή 25/9 , μιας και το κανάλι έχει έρθει αντιμέτωπο με μια έκτακτη αλλαγή.

Έτσι λοιπόν στην έκτακτη αυτή προβολή οι εξελίξεις θα είναι έντονες και καταιγιστικές μετά τη συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ, με έναν Παυλή να παραμονεύει επίσης να εμφανιστεί...

Όσα θα δούμε στον Σασμό την Κυριακή 25/9

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού.

Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του. Την ίδια στιγμή ο Μανόλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη...

Οι εξελίξεις της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 05

Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Ειρήνη τους λόγους που έφυγε όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς η ομολογία της Καλλιόπης διαδίδεται στο χωριό από στόμα σε στόμα, η Μαρίνα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή της Αργυρώς. Επιπλέον, αν και ο Μαθιός ευτύχησε να βγει από τη φυλακή από τη Βασιλική και τον Νικηφόρο, φέρει ένα απαρηγόρητο βάρος που κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό ότι ο Παύλος ζει. Αυτές οι πληροφορίες είναι σημαντικές για όλους τους Βρουλάκηδες.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Ορκίζεται εκδίκηση πάνω στον τάφο του Άγγελου! Έρχεται η αποκάλυψη του Παύλου Βρουλάκη

Μοιάζει με Κρητικός αλλά δεν είναι - Η αληθινή καταγωγή του Δημήτρη Λάλου του Σασμού