Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν ξέρουμε ποιο είναι το πιο τραγικό πρόσωπο σε αυτή την ιστορία, το μόνο που μπορούμε όμως να πούμε με σιγουριά, είναι πως η μοίρα δεν λυπάται καθόλου τον Αστέρη, και του στέλνει ακόμη μία συμφορά που πρέπει να αντιμετωπίσει με τον Μαθιό!

Απόψε 25/9, μετά την έκτακτη απόφαση του Alpha, στον Σασμό θα δούμε το συγκλονιστικό επεισόδιο που περιμέναμε όλοι πως και πως, το επεισόδιο που ο Παύλος Βρουλάκης εμφανίζεται στην γιαγιά Ειρήνη (δείτε εδώ την εξέλιξη με αυτό το θέμα), αλλά και την ομολογία της Καλλιόπης, που θυσιάζεται για να σώσει το παιδί της!

Μην χάσετε απόψε στον Σασμό!

Ο Αστέρης μπορεί να χάρηκε που αποφυλακίστηκε ο αδερφός του, όμως όταν μάθει γιατί, χάνει την γη κάτω από τα πόδια του! Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μητέρα του έκανε κάτι τέτοιο και καταρρέει...η συνέχεια στις οθόνες σας!

Και όμως δεν ήταν η Καλλιόπη - Αυτός έκοψε το νήμα της ζωής του Άγγελου

Και ενώ όλοι νομίζουν πως ο Μαθιός έκανε το φονικό και έβαψε τα χέρια του με το αίμα του Άγγελου, και η Καλλιόπη τρελαίνεται από τις τύψεις πως εξαιτίας της το παιδί της είναι στη φυλακή και θέλει να παραδοθεί, έρχεται μία εξέλιξη που θα ανατρέψει τα πάντα στον Σασμό.

Το πραγματικό πρόσωπο που φαίνεται πως έκανε το έγκλημα, χαρίζοντας την τελευταία μαχαιρία στον Άγγελο και αφήνοντάς τον σφαγμένο σε μία λίμνη αίματος στο ιατρείο του, δεν ήταν η καπετάνισσα αλλά ο Κώστας, ο πρώην της Άσπας!

Όπως και εσείς, έτσι και εμείς, είχαμε παρακολουθήσει το επεισόδιο όπου δολοφονήθηκε ο Άγγελος, και το επεισόδιο της Πέμπτης 22/9 όπου η καπετάνισσα Καλλιόπη, λίγο πριν καλέσει τον Αστέρη για να την πάει στο τμήμα να ομολογήσει, αναπολεί την σκηνή του φονικού, και εκεί παρατηρούμε πως τα χτυπήματα που έδωσε στον Άγγελο, δεν συνάδουν με όσα ανακοίνωσε ο Φραγκιαδάκης από την ιατροδικαστική εξέταση του γιατρού.

Σασμός - ανατροπή μεγατόνων

Λίγο μετά επίσης βλέπουμε πως ο Κώστας επισκέπτεται το καφενείο, και όπως αποκάλυψε έλειπε για δουλειές από το χωριό, και από εκεί που ήταν έμαθε τα μαντάτα για το φονικό, γεγονός που δεν γεμίζει το μάτι της παπαδιάς! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, εκείνος φέρεται να έδωσε την τελειωτική μαχαιριά στον Άγγελο, το μόνο που μένει είναι να μάθουμε το πως, και το τι έγινε αφότου η Καλλιόπη έφυγε από το ιατρείο εκείνο το βράδυ...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μοιάζει με Κρητικός αλλά δεν είναι - Η αληθινή καταγωγή του Δημήτρη Λάλου του Σασμού

Σασμός: Ανατροπή για δύο αγαπημένα ζευγάρια - Χωρίζουν και μάλιστα ξαναερωτεύονται