Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα αγαπημένη σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» που σπάει ταμεία σε κάθε επεισόδιο, επιστρέφει απόψε (26/9) με καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από τον ξαφνικό θάνατο του συνεργάτη του Ντίνου, Αριστείδη.

Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 20:00,στον Παράδεισο των Κυριών

Επεισόδιο: 5

Η απρόοπτη συνάντηση στο νοσοκομείο ανάμεσα στην Αμαλία και τον Πάρη δεν κυλά ομαλά, γεμίζοντας τον Πάρη δίψα για εκδίκηση. Ενώ ο Μεμάς ενημερώνει τον Πασχάλη για τον νέο τους φιλοξενούμενο, εκείνος τού ανακοινώνει μία σημαντική άφιξη από το χωριό που θα ταράξει τα νερά της καθημερινότητάς τους. Οι πληροφορίες της Ντέπυς σχετικά με την εμφάνιση του δολοφόνου αναστατώνουν τον Ντίνο, ο οποίος ενώ πασχίζει να ανακαλύψει την αλήθεια για το θάνατο του Αριστείδη, προσκρούει διαρκώς στην επιμονή του αστυνόμου Χρηστίδη που βιάζεται να κλείσει την υπόθεση.

Ωστόσο η εμφάνιση ενός νέου προσώπου θα αναπτερώσει το ηθικό του Ντίνου, έστω και για λίγο: μέχρι δηλαδή να καταλάβει τον πραγματικό λόγο για τον οποίον ήρθε στον Παράδεισο. Η Γεωργία θα ακολουθήσει το ένστικτό της που την κρατά επιφυλακτική απέναντι στον Άγη ή θα υπακούσει τη μητέρα της και θα του τηλεφωνήσει; Ποιο είναι το σκοτεινό σχέδιο που απεργάζεται η Βικτώρια, προκειμένου να εξευμενίσει την οργή του Αποστόλη;

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στον Παράδεισο των Κυριών

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, που τον απολαμβάναμε στον «Σασμό», αναφέρει: «Το ενδιαφέρον για μένα είναι ότι ένας διαφορετικός ρόλος σε σχέση με τον προηγούμενο στον “Σασμό”.Η σειρά έχει μια κομψότητα και φινέστα, έχει τον «αφρό της σαμπάνιας» που θα το αγαπήσει ο κόσμος».

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής υποδύεται τον Αποστόλη Βασιλείου έναν «προικοθήρα που έχει πολλά θέματα με τον γιο του. Τον θέλει πιο σκληρό, πιο “άντρα” κατά την εποχή. Είπα το “ναι” γιατί ήταν τελείως αντίθετο με τον προηγούμενό μου ρόλο. Είναι πιο σκοτεινός». Ο Νίκο Λεκάκης επίσης ανέφερε για τον ήρωά του: «Υποδύομαι τον Άγη Μπουραντά, έναν μπον βιβέρ. Θέλει να ζήσει τη ζωή του πιο ανάλαφρα που στα μάτια μου φαντάζει ότι απορρίπτει αυτόν που τον απορρίπτουν».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στην εφηβεία της ήταν τραγουδίστρια σε... - Όσα δεν γνωρίζουμε για την Θεοδώρα Τζήμου από τον «Παράδεισο των Κυριών»

Παράδεισος των κυριών: Το σκάνδαλο που ξεσκεπάζει ο Ντίνος - Δεν αργεί να αποκαλυφθεί ο βιολογικός πατέρας του Αριστείδη