Από TV24 Team

Η δραματική σειρά εποχής «Ο Παράδεισος των κυριών» έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στον Alpha! Ένα λαμπερό πολυκατάστημα, δύο συνέταιροι, ένας μεγάλος έρωτας… κι ένας φόνος που θα ανοίξει το πιθάρι της Πανδώρας.

Αυτά φαίνεται πως είναι η χρυσή συνταγή φέτος για το κανάλι. Η μυθοπλασία φαίνεται να πάει πολύ στον συγκεκριμένο σταθμό και θα σας εξηγήσουμε γιατί το λέμε αυτό...

Ο Παράδεισος των Κυριών έφτασε τα ποσοστά του Σασμού

Πλέον ο ALPHA δεν θα έχει μόνο τον Σασμό για να καυχιέται αφού ο Παράδεισος που έπαιζε πριν από αυτόν το βράδυ της Πέμπτης 22/9 κατάφερε να κάνει στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 20,6% (13,9-18,3-19,1-21,1-23,8-28,9) δίνοντας στον Σασμό το συγκλονιστικό lead in 28,9 που συνέβαλε πολύ στο να κλείσει με 27,2% (23,8-28,9-27,5-32,6-28,6-32,0-26,9-14,2-10,0).

Όπως καταλαβαίνετε τις ημέρες που δεν παίζει το GNTM - κι αυτό γιατί την Τρίτη κατάφερε να πλησιάσει πολύ σε νούμερα τον Σασμό - δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Μέχρι και το ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος που πέρυσι έπιανε 20αρια έχει χάσει πλέον πολύ κόσμο, όπως θα διαπιστώσετε κοιτώντας το παρακάτω πλέγμα.

Από την άλλη υπάρχου και project που στέκονται υψηλά, όπως Γη της Ελιάς και Ποιος Παπαδόπουλος αλλά που δεν απειλούν καθόλου τον ALPHA και τις σειρές του γιατί... αν και υψηλά θέλουν κιάλια για να δουν αυτά τα ποσοστά.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ποιος Παπαδόπουλος 14,6
  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 14,2
  • ΑΝΤ1: Σμύρνη μου αγαπημένη 15,8
  • OPEN: Dodgeball: Μία ιστορία για γκαντέμηδες 2,3
  • ALPHA: Ο Παράδεισος των Κυριών 20,6
  • ALPHA: Σασμός 27,2
  • STAR: Tomb Raider 6,1
  • MEGA: Γη της Ελιάς 17,0
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 3,7

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Δευτέρας 26/9

Η απρόοπτη συνάντηση στο νοσοκομείο ανάμεσα στην Αμαλία και τον Πάρη δεν κυλά ομαλά, γεμίζοντας τον Πάρη δίψα για εκδίκηση. Ενώ ο Μεμάς ενημερώνει τον Πασχάλη για τον νέο τους φιλοξενούμενο, εκείνος τού ανακοινώνει μία σημαντική άφιξη από το χωριό που θα ταράξει τα νερά της καθημερινότητάς τους. Οι πληροφορίες της Ντέπυς σχετικά με την εμφάνιση του δολοφόνου αναστατώνουν τον Ντίνο, ο οποίος ενώ πασχίζει να ανακαλύψει την αλήθεια για το θάνατο του Αριστείδη, προσκρούει διαρκώς στην επιμονή του αστυνόμου Χρηστίδη που βιάζεται να κλείσει την υπόθεση. Ωστόσο η εμφάνιση ενός νέου προσώπου θα αναπτερώσει το ηθικό του Ντίνου, έστω και για λίγο: μέχρι δηλαδή να καταλάβει τον πραγματικό λόγο για τον οποίον ήρθε στον Παράδεισο. Η Γεωργία θα ακολουθήσει το ένστικτό της που την κρατά επιφυλακτική απέναντι στον Άγη ή θα υπακούσει τη μητέρα της και θα του τηλεφωνήσει; Ποιο είναι το σκοτεινό σχέδιο που απεργάζεται η Βικτώρια, προκειμένου να εξευμενίσει την οργή του Αποστόλη;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είχαμε προειδοποιήσει ότι...» - Η μεγάλη αποκάλυψη της Νατάσας Εξηνταβελώνη για την κακοποίηση της ηρωίδας της

Νίκος Λεκάκης: Η άγνωστη σχέση του «Άγη» από τον Παράδεισο των Κυριών με τη Φαίη Σκορδά