Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί να άλλαξε ώρα και μέρα, αλλά το κοινό του έμεινε πιστό και τον ακολούθησε στο νέο επεισόδιο της Κυριακής 25/9! Ο λόγος για τον Σασμό, ο οποίος και απόψε μας καθηλώνει με τις καταιγιστικές του εξελίξεις, οι οποίες θα οδηγήσουν τον Αστέρη στην πλήρη κατάρρευση.

Το Τwitter για ακόμη μία βραδιά έδωσε το παρόν και περίμενε σκηνή σκηνή για να σχολιάσει τις ερμηνείες των ηθοποιών, και από την αρχή του επεισοδίου ξεχώρισε εκείνη της Αργυρώς, η οποία μην αντέχοντας να μην πληρώσει ο Μαθιός τον οποίο θεωρεί φονιά του αδερφού της (ωστόσο είναι άλλος) για το κακό που προκάλεσε, συναντά την Βασιλική και την απειλεί πως αν τον αφήσουν ελεύθερο θα τον σκοτώσει εκείνη με τα ίδια της τα χέρια!

Πανικός στο Twitter με την Αργυρώ

Σπαρακτικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και ο Παύλος Βρουλάκης, παρά τις πιέσεις που δέχεται από τον παπά Μιχάλη, παίρνει την μεγάλη απόφαση να συναντήσει την οικογένειά τους και πρώτα απ' όλα τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια νόμιζε ότι είναι νεκρός.

Θυμίζουμε πως αυτή την εβδομάδα, ο Σασμός αντί για 4 μέρες, θα παιχτεί μόλις 2 φορές μέσα στην εβδομάδα (δείτε εδώ για ποιο λόγο).

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 05

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του. Την ίδια στιγμή ο Μανόλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη…

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου - Επεισόδιο 06

Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Ειρήνη τους λόγους που έφυγε όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς η ομολογία της Καλλιόπης διαδίδεται στο χωριό από στόμα σε στόμα, η Μαρίνα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή της Αργυρώς. Επιπλέον, αν και ο Μαθιός ευτύχησε να βγει από τη φυλακή από τη Βασιλική και τον Νικηφόρο, φέρει ένα απαρηγόρητο βάρος που κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό ότι ο Παύλος ζει. Αυτές οι πληροφορίες είναι σημαντικές για όλους τους Βρουλάκηδες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μοιάζει με Κρητικός αλλά δεν είναι - Η αληθινή καταγωγή του Δημήτρη Λάλου του Σασμού

Σασμός: Ανατροπή για δύο αγαπημένα ζευγάρια - Χωρίζουν και μάλιστα ξαναερωτεύονται